Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maggie Opap

CZy mogę być w ciąży??:(

Polecane posty

Gość Maggie Opap

Witam:( Mam 23 lata. Mam okres mniej więcej co 29-30 dni. Ostatnio miałam okres 14 czerwca, czyli 36 dni temu:( i ciągle ciocia nie nadchodzi:( w dodatku mam mdłości:( Robiłam test ciążowy i wyszedł ujemny, ale one czasem klamią. Strasznie się boję:( W dodatku pojawiło mi się MLEKO w piersiach:(:(:( Z moim facetem stosujemy durexy... nigdy się nie zsunela zadna ani nie pękła...

Gość Maggie Opap
Bardzo smieszne:( Przeciez rzekomo niektóre gumki mają mikropękniecia...

Gość moim zdaniem poziom
a kiedy był ostatni seks?

Gość KAROLCIA22
mozesz miec podwyzszona prolaktyne ktora po pierwsze powoduje zatrzymanie miesiaczki (tak jak bylo to u mnie,zatrzymała mi na 5 miesiecy)i po drugie pojawił ci sie wyciek z piersi.wiec sa 2 rozwiazania albo ciaza albo za wysoka prolaktyna.zrob jeszcze jeden test jak wyjdzie ujemny to idz na badania hormonów

testy oszukują jak sie je robi za wczesnie, jak zrobiłaś juz po tym jak spóźniała sie miesiączka to jest on juz wiarygodny mleko w piersiach pojawia się dopiero w połowie ciąży, i to nawet nie jest mleko tylko przezroczysta lub żółtawa wydzielina skoro ty masz już jakąś wydzieline to możesz miec zbyt wysoki poziom prolaktyny lub inne zaburzenia hormonalne na przykład i dlatego tez moze sie spóźniać okres, idź do ginekologa żeby to zbadać

Gość Maggie Opap
Zapisałam się na jutro. Seks uprawiamy 3-4 razy w tygodniu, ostatnio 3 dni temu... Mam nadzieję, że to ta prolaktyna:(

Gość Maggie Opap
A wydzielina jest biaława...

Gość Maggie Opap
A wydzielina (mleko) jest białawe... a czasem przezroczyste. Z lewej piersi miałam ją już dwa miesiące, a z prawej pojawiło się teraz.

Gość Maggie Opap
A wydzielina (mleko) jest białawe... a czasem przezroczyste. Z lewej piersi miałam ją już dwa miesiące, a z prawej pojawiło się teraz.

Gość niekompatybilna
Pomyśl kiedy robiłaś test ciążowy. Jak ci pewnie wiadomo powinno sie go wykonywać w dniu oczekiwanej miesiączki, by hCG było o dobrym stężeniu, robiłaś test z rana ?

Gość Maggie Opap
Powinnam okresu dostać tydzień temu, test robilam wczoraj okolo 10 rano...

ale chodzi to czy to był test z 1 porannego moczu? nie no moim zdaniem wydzielina z piersi wyjaśnia sprawe - za wysoka prolaktyna

Gość Maggie Opap
to nie był pierwszy mocz:( Ale już od tyg powinnam dostać okresu... Myślicie, że testy kłamią?? Dzis zrobiłam drugi test, też nie był z porannego sikania, ale jest NEGATYWNY.

jak sie okres spóźnia juz tydzien to test powinien byc wiarygodny, ale po to sie robi go z pierwszego porannego moczu żeby wyłapał nawet nieduże stężenie hormonu ciązowego moim zdaniem jednak i tak w tej ciąży nie jesteś, skoro idziesz jutro do gina to sie sprawa wyjaśni, a testy naprawde aż tak często sie nie mylą, PO terminie spodziewanej miesiączki robiony test jest juz wiarygodny bo skoro poziom hormonu ciążowego jest na tyle duży by zatrzymać okres to jest też już wykrywalny przez test i tyle, wiec nie panikuj

Gość Maggie Opap
Dziekuję Ci Moniak:) jutro wszystko się okaże.

Gość adinnaaaa
ty juz powinnas pojsc do ginekologa jak 2 miesiace temu pojawila sie ta wydzilina z piersi. przeciez to moze byc cos groznego.

Gość niemogehormonow
Jeżeli nie jesteś w ciąży, to następnym razem do prezerwatyw stosuj testy owulacyjne :) Będziesz pewna czy masz dni płodne i ewentualnie zastosujecie wzmożoną ostrożność :) Są wielokrotnego użytku np. Afrodyta, donna

Gość eRzecznikSaszaFilipowicz
Na przyszłość, jeśli będziesz kiedykolwiek w takiej sytuacji.To wiedz że masz 72 godziny ,aby udać się do lekarza ginekologa.Możesz też wejść na stronę www.wpadka.pl , tam otrzymasz różne potrzebne informacje oraz możesz bezpośrednio zadać pytanie lekarzowi ginekologowi. eRzecznik serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny e Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź http://wpadka.pl/konkur"

Gość Maggie Opap
Wiem, wiem. Dziś byłam u gina. Powiedziała mi, że to RACZEJ nie wygląda na ciążę. Kompetentna, nie ma co... :(

Gość Maggie Opap
:( Nadal nie mam okresu. Już 9 dni spóźnienia:(:(

Gość Maggie Opap
:(

Gość oszaleję :((
Ja przez ost miesiące miałam spozniania min 10 dni : ) z chłopakiem się zabezpieczam i nic sie z gumką nie dzieje i w ciazy nie byłam: ) Więc raczej o ciążę się nie martw :) Ja się np. martwię skąpym okresem, bo nie wiem co jest :( A dostałam w końcu w terminie...

Gość Maggie Opap
Chciałabym mieć skąpy okres:( To lepsze od jego braku:(

Gość littlechinesee
Wydaję mi się że spóźnia się bo się strasznie stresujesz. Może warto się troszkę uspokoić? wiem ze to trudne ale da się zrobić. a najlepiej iidź na test z krwi, on już będzie w 100% wiarygodny.