Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raper spod zabki

Heh... pamiętacie mój temat jak pisałem, że laska ma faceta a jedzie sama do

Polecane posty

Gość raper spod zabki

a jedzie sama z koleżankami do Mielna?? juz wtedy wydalo mi sie to mega podejrzane i conajmniej nieracjonalne, no ale oczywiscie paszteciarnia z kafeterii mnie zjechała, że co z tego, że jedzie sama, ze chce tylko sie pobawić, odpoczać itp.. hahhaha odpoczeła kurwa :D już drugiego dnia pobytu poznała jakiegoś typa i sie z nim cały wyjazd ruchała :D A TAKA PORZĄDNA SIE WYDAWALA HAHAHA ojj wy kurwy... NIE MOZNA WAM UFAĆ!!!

Gość raper spod zabki
nie dodałem najwazniejszego - a tepaki moga sie nie domyslec.. ona tutaj w miescie ma faceta, ktorego rzekomo kocha :) no i pojechala sama z kolezankami do Mielna i go pieknie zdradzala :) ehh... zal kurwa

ale co mnie to obchodzi? to mydlo wiec nie wymydlila sie ,a ty nie zagladaj w czyjes majty jak sam masz osrane proste...tobie zal doope sciska :D:D:D:D🖐️

Gość prawiczek z penisem
to się nazywa kurewska solidarność :D

Gość raper spod zabki
hehe szmaty jebane jeszcze jej bronią :D

Gość 05y939y5ybvjj
niezla jest :D (stosujac kryteria facetow na podobne przypadki) a ten jej to sie nie oglada za babami i nie slini na xxx? jak tak, to nalezamu sie rogi az do nieba :D brala kase? to nie zadna kurwa, licz sie ze slowami

Gość sjcslk
Heh... pamiętacie mój temat jak pisałem, że laska ma faceta a jedzie sama do--------------------------------> a ty do chuja pana uwazasz sie za jedyna i godna poswiecenia osobe ,ze mamy cie tu pamietac ??????????????:D:D:D

"już drugiego dnia pobytu poznała jakiegoś typa i sie z nim cały wyjazd ruchała " to pewnie był nasz kafeteryjny Egoiste :D

Gość mmmeeeegda
luz kolezanki, ten koles ma racje, ze kur z niej, jakby facet tak zrobił to od razu byscie go zatrajkotały

Gość 05y939y5ybvjj
raper prymityw nie zajacy znaczenia slow, ktorych uzywa

Gość feferger
a wy kurwy jebane jeszcze jej bronicie i ublizacie autorowi? zalosne jestescie :) a dla takich jak ta kolezanka autora to szubienica na szyje i smierc z miejsca- kurwa jebana

Gość obiektywna_ehe
ja pamiętam ten temat, wtedy pisał o nim DJ . Masz racje człowieku, popierma cie w 1000%. Laski to K*****, pijane oddadzą doope za ładny usmiech !

Gość 05y939y5ybvjj
malo ktory facet jest godny kobiecej wiernosci wy nie macie szacunku do nas, ciagle slinicie sie na inne

"Kobiety, które zdradzają powinny być nabijane cipą na pall" ależ właśnie zdrada na tym polega - nabijanie się cipą na pal ...innego faceta :P widzisz, same sobie wymierzają karę :D

Gość swerrtiszka
ja pierdziu a na kafeterii wciąz taka sama atmosfera. troche mnie tu nie bylo, ale widzę ze nic sie nie zmienilo. dziękuję . pozdrawiam 👋

Gość powiedz to Egoiste
:D

Gość raper spod zabki
a egoist jest już w Mielnie ??:D

Gość reminka = zielony żelek
.

Gość raper spod zabki
chooj jej w dupala