Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,kznbc am\

Czy wasze matki byly zazdrosne jak wychodzilyscie za maz??

Polecane posty

Gość ,kznbc am\

ja mam 32 lata i nie poznaje swojej matki, rok temu wyszlam za maz, i fakt moja mama nigdy nie nalezala do kulturalnych osob, ale jakos to sie jej wybaczalo, przynajmniej sie starala...ale przed moi slubem ona sie zmienila niedopoznania, za slub zaplacilam sama ona niedolozyla mi ani zlotowki z czego powinna sie cieszyc, zreszta ja tez ze moglismy z mezem sami sobie je zrobic, ale non stop wpadala w furie, tydzien przed slubem nawyzywala mnie od psychicznie chorych, bo ja mialam maly problem, zabrala mi pare przekazow pienieznych jako prezenty od mojej rodziny, jak pytalam jej ile tam jest to sie rzucala ze napewno robimy z niej zlodziejke, gadala na mojego meza, a jak przyszlo co do czego okazalo sie ze zabrala je i nawet nas nie zapytala, minal rok a ona nie oddala, gadala na mnie mojej siostrze mlodszej, to mi powiedzial moj mlodszy braciszek:) co sie z nia stalo, nie poznaje jej, powinna sie cieszyc a nie robic mi pod gorke...wiem ze czasem matki sa zazdrosne o swoje corki jak wychodza za maz ale czy to jest zazdrosc??

Mam chyba podobnie, z tym ze ja niedawno poznalam nowego faceta wiec o slubie nie mysle na razie. Mam 24 lata a ona robi mi problem zebym spala z nim jak przyjade do niej w odwiedziny w moim pokoju.. nie wiem co mam zrobic zeby ja do tego pomyslu przekonac.

Gość 05y939y5ybvjj
tanczaca rozumiem, ze chceszspac z facetem w domu, ale rozumiem tez mame to jest facet, nie maz