H3jk4 11 Napisano 9 godzin temu ja na innym forum pisze z ziomeczkami, ale tutaj linka nie podam, bo sie boje, tam duzo rzeczy pisalem ze swjego zycia prywatnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 9 godzin temu wlasnie tam wszedlem a tam temat klaudiusz to koorwa nienawidze jej XDD hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 9 godzin temu spytalem czemu, czekam jak odpisze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu ja bym klaudiusza na smietnik nie wyrzucil, bo ma cudowny charakter i bardzo ja kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu dobra sorki ale musze uciekac do wspollokatora i czeka mnie spacereq a jestem po dwoch piwkach elo moze pozniej odpisze a moze jutro nara xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 8 godzin temu normalny temat o debacie usuniety a wysrywy czubków ze schizofrenia nadal wiszą gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu mysle, ze moj kumpel geej moze byc zazdrosny, bo pisal wiele razy ze chcialby mnie zobaczyc nagiego, a ja ciagle o jakims klaudiuszu pisze od paru tygodni ze ja kocham xD dlatego nienawidzi klaudiusza teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu sam jestes wysryw ty belkocie z krakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 187 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, H3jk4 napisał: dobra sorki ale musze uciekac do wspollokatora i czeka mnie spacereq a jestem po dwoch piwkach elo moze pozniej odpisze a moze jutro nara xD Stosunkowo owocnej nocy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu sorry salowa ale ja nie robie seeksow z nikim przed slubem, ani z facetami ani z kobietami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu Uciekam do domu, to bede pozniej narka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 187 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, H3jk4 napisał: sorry salowa ale ja nie robie seeksow z nikim przed slubem, ani z facetami ani z kobietami Nie wiesz co dobre, więc życzę udanych orgazmów ze współlokatorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 183 Napisano 8 godzin temu Nagraj jak śpiewasz karaoke po piwkach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu Mój współlokator ma dziewczynę xD No nie wiem czy nagram, nie mam pomysłu na piosenkę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 42 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, H3jk4 napisał: moj kumpel geej nienawidzi klaudiusza, racja Madzia, klaudiuszowi wystaje sloma z butow ja lubie tylko lachony, ktore sa zatwierdzone przez mojego kumpla geeja Bo jest o ciebie zazdrosny też chciałbym mieć kumpla geja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 42 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Libed napisał: normalny temat o debacie usuniety a wysrywy czubków ze schizofrenia nadal wiszą gratulacje Dawaj adres przemka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu W sumie to przemyśle to i może nagram xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu W sumie to przemyśle to i może nagram xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu Ja mam kilku kolegów geejow, ten vbx to akurat z internetu, ale inni chcieliby żebym miał ukochaną i stracił praawictwo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu Ja mam kilku kolegów geejow, ten vbx to akurat z internetu, ale inni chcieliby żebym miał ukochaną i stracił praawictwo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu Napiszę kumplowize Klaudiusz prosi mnie o kolejny filmik i zobaczymy co odpisze xD Mnie geeje bawią często bo mają zabawne teksty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 254 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, Libed napisał: normalny temat o debacie usuniety a wysrywy czubków ze schizofrenia nadal wiszą gratulacje I dobrze bo te tematy o polityce to i tak nie ma tam ma kogo głosować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Lubię banany napisał: Dawaj adres przemka xD napisz do niego to moze ic poda ja i tak w jednym poscie wczoraj za duzo napisalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: I dobrze bo te tematy o polityce to i tak nie ma tam ma kogo głosować. no jak sie temat nie podoba to sie nie pisze a nie zglasza pani architekt po zawodowce samochodowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 254 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: no jak sie temat nie podoba to sie nie pisze a nie zglasza pani architekt po zawodowce samochodowej Nigdy nie zgłaszam proszę pana wszystkowiedzacego coś ty nie znam sie na samochodach przeceniasz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 254 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, H3jk4 napisał: Ja mam kilku kolegów geejow, ten vbx to akurat z internetu, ale inni chcieliby żebym miał ukochaną i stracił praawictwo xD Też mam kolegę geja i jest wporzadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu Ja zaraz będę grał w gierki strategiczne na moim kompie i myślał jakastrone internetowa stworzyc pierwsza a nie spani :D I muzyka z wieży xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 7 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, H3jk4 napisał: Ja zaraz będę grał w gierki strategiczne na moim kompie i myślał jakastrone internetowa stworzyc pierwsza a nie spani I muzyka z wieży xD W co grasz Edytowano 8 godzin temu przez Mikke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H3jk4 11 Napisano 8 godzin temu a mam na dwoch laptopach system operacyjny openBSD, to nie zaden linux czy windows, i obczajam sobie gierki open-source'owe, te z otwartym kodem zrodlowym, i teraz sobie obczajam jakies strategie turowki, i Battle of Wesnoth sobie kampanie przechodze jakas czarodziejka nekromantka, ale bede sobie dalej gierki obczajal i stworze sobie na swoim serwerze strone internetowa i bede pisal o tym xD serwery bsdforall i moje forum tez na openBSD stoi niedlugo sobie chyba opensource'owy silnik gemRB zainstaluje i pogram sobie w Baldurs Gate, Planescape Torment i Icewind Dale, bo to dziala tutaj na openBSD, juz kiedys testowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach