Teresa0512 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Witam, 21.06 wzięłam tabletkę po. Było to jakieś 18 godzin po możliwość wpadki. Zrobiłam sobie 4 testy ciążowe, ostatni w dzień spodziewanej miesiączki, którą dostałam tego samego dnia. Wszystkie testy były negatywne. Obecnie mam grype, jednakże martwi mnie ból piersi. Nigdy wcześniej nie towarzyszył mi on wraz z tą chorobą. Dzwoniłam do pani ginekolog, ale ona twierdzi, ze to skutki uboczne po tabletce. Zastanawia mnie tylko, czy jest możliwe, zeby jeszcze po tak długim czasie były odczuwalne? Prosze o pomoc. Ciąża jest możliwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaki ciemnogród Napisano Lipiec 19, 2011 oczywiście, że jesteś w ciąży. możliwe, że jutro rodzisz, więc czym prędzej powiadom ojca. OMG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociamordka 0 Napisano Lipiec 19, 2011 bol piersi nie tylko jest objawem ciazy,po zatym jak nigdy cie nie bolalay to teraz moga ,organizm to nie mechanizm ze wszystko chodzi tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moim zdaniem poziom Napisano Lipiec 19, 2011 to zrób jeszcze raz test. Po miesiącu od wpadki 100% wyjdzie wiarygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anastazja8710 0 Napisano Lipiec 19, 2011 nie jestes w ciazy. testy sie czasem myla ale napewno nie 4. po kilku dniach ciazy juz sie tak poziom hormonow i prolaktyny w organizmie podnosi ze ciaza ie jest nie do wykrycia przez test! wiec spokojna twoja rozczochrana :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teresa0512 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Chodzi mi tylko czy jest sens robienia kolejnego testu? Ponadto chciałabym wiedzieć, po jakim czasie może ustać ból, jeśli są to skutki uboczne tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anastazja8710 0 Napisano Lipiec 19, 2011 nie jestes w ciazy. testy sie czasem myla ale napewno nie 4. po kilku dniach ciazy juz sie tak poziom hormonow i prolaktyny w organizmie podnosi ze ciaza ie jest nie do wykrycia przez test! wiec spokojna twoja rozczochrana :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teresa0512 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Mam taką nadzieję:) A wiesz może, kiedy ból po tabletce może ustąpić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylviea 0 Napisano Lipiec 19, 2011 tabletka "po" jest tak wielką dawką hormonów,że może wprowadzić do Twojej gospodarki hormonalnej zamieszanie na kilka miesięcy. Nie powinnaś się dziwić ingerując tak mocno w swój organizm, że bolą Cię piersi. Ja po tej tabletce nie mogłam do siebie dojść bardzo długo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teresa0512 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Czyli ból piersi jest na pewno po tabletce? Mam nadzieję, że niedługo ustanie, bo z grypą jest naprawdę nie do zniesienia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 19, 2011 powiem Ci tak, jak ja brałam escapelle to po 2 miesiącach jeszcze odczuwałam skutki uboczne, bóle brzucha i dziwne bóle piersi (tzn. normalnie powinny boleć przed okresem a mnie bolały zaraz po) itp itd, mój organizm otrząsnął się dopiero po 3-4 miesiącach, a tak to dokuczały mi nieregularnie miesiączki i plamienia cały ten czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teresa0512 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Ja na szczęście okres miałam normalny, brzuch mnie nie boli, tylko właśnie te piersi no i wysypało mnie jakiś tydzień po tym jak wzięłam tabletkę i trzyma dalej^^. Wiem, że to jest olbrzymia dawka hormonów, może też dlatego tak panikuje;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciekawax33 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Luzie Pomocy. !! Uprawiałam peting z moim chłopakiem. chciał sprawdzić czy ma mokro więc włożył rękę w majtki i miał tam taką wydzieline. nie pamiętam jak sie nazywa. ppotem wytarł palca o koc i zrobił mi palcówke.. czy jest możliwa ciąża .? wtedy miałam dni płodne (15.07)... Odpowiadajcie Prosze ..! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melissaa 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Ludziee.!! Mam probleem.!! a mianowicie. mam 14 lat i całowalam sie z chłopakiem dość namiętnie.. tak sie podniecił że dostał wytrysku (mieliśmy oboje majtki i spodnie) . zrobiło mi sie ciepło w udo.. dotknełam jego spodni w kroku i było mokre. poszłam szybko umyć rękę ale przed umywalką poprawiłam sb wkładkę a potem umyłam rękę. czy jest możliwość że zaszłam w ciążę .? pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach