Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamela

zachowanie chlopaka

Polecane posty

Gość onamela

co sadzicie o takim zachowaniu , kolega poprosil mnie o chodzenie, startowal do mnie b. dlugo,ale malo czasu spedzalismy sam na sam i razem doszlismy do wniosku,ze poznamy sie lepiej i wtedy zdecydujemy czy nadajemy sie na pare ,bo serce mowilo tak,ale rozum mowil zeby sie lepiej poznac wiec spotykalismy sie, wyjezdzalismy razem itp bylo swietnie ,wlasciwie bylismy jak para ,calowanie przytulanie itp :) ale problem byl taki ze moja mama byla do niego troszke anty nastawiona,jestem jedynaczka, wiec po czesci mozna to zrozumiec ze tak sie o mnie obawia.. powiedzialam mu o tym, chcac byc z nim szczera, jednoczesnie mowiac,ze jesli mama zobaczy ze jestem szczesliwa to napewno zmieknie i od tego momentu nagle jego zmiana postawy, nagle nie jest pewien czego chce. jednego dnia mnie calowal, tak namietnie, mowil ze jest szczesliwy a na drugi dzien wiele watpliwosci, zero smsow ,znikome wiadomosci ,ale juz takie o innym tonie jak to rozumiec?? taka nagla zmiane postawy, w ogole nie bylo uczucia? to bylo puste ,nieszczere? mielismy tyle planow na wakacje, nawet o slub mnie pytal i nagle taka zmiana... jak to ogarnac , prosze niech ktos ze swojego punktu widzenia napisze co o tym sadzi.... moze mi sie cos rozjasni...

Gość onamela
up

Gość onamela
up