Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoczyca26

Czy faceci po pijaku mówią to co myślą?

Polecane posty

Gość smoczyca26

Mój facet jak jest pijany potrafi ze mna rozmawiac na wszystkie tematy, na spokojnie, z luzem i żartem. Potrafi zapewniać jak bardzo mnie kocha, jaka jestem dla niego ważna (chociaż na codzień tego nie pokazuje, jakby mnie olewał, chociaż są dni gdy jest kochany) itp., jest kochany,miły i mówi mi wszystko co chce wiedzieć. Po trzeżwemu nigdy ze mną tak nie gada, nie podejmuje tematów jakie podejmuje po pijaku, nie jest taki rozmowny i nie wyznaje mi tak często miłości. Chciałabym sie Was zapytać czy uważacie że faceci jak sobie wypiją to mówią prawdę? I dlaczego on umie tylko gadać jak sobie wypije? Dodam że to nie jest typ nieśmiały.

Gość ()()()()()()()
może jest tak, że po alkoholu puszcza mu blokada - mężczyźni są wychowywani tak, że nie potrafią okazywać emocji (w tym mówić o uczuciach) i na trzeźwo odbierają to jako oznakę słabości (bo tylko baby się rozklejają)

Gość smoczyca26
jak jest pijany to potrafi nawet płakac przy mnie

Gość ()()()()()()()
dużo facetów tak ma, że się robią "mięciutcy" po pijaku, na dłuższą metę to masakra, bo całe trzeźwe życie przeżywają ze ściśniętą dupą, a jak potrzebują coś z siebie wyrzucić, to się muszą nachlać. Prosta i często uczęszczana dróżka do alkoholizmu.

alkohol zdejmuje mu blokade i pokazuje jaki jest na prawdę więc to co ci powiedział to jest prawda po trzeźwemu sie wstydzi uczuć

Gość dziaddek
raczej prawda alkohol puszcza wszystkie hamulce

Gość smoczyca26
skoro mówi prawde po pijaku że tak bardzo mnie kocha to czemu tego nie okazuje na codzien tylko jakby mnie olewał, dodam że jestesmy długo ze sobą i on kiedyś bardziej sie starał i potrafił pokazać że mu zalezy i wtedy sie nie wstydził?

Gość genek z rakiem mózgu
In vino veritas, nie wiesz???

bo niektórzy wstydzą się uczuć , uważają to za słabość i nie chce być mięczakiem więc uspokój sie i nie wymagaj , ma taką psychikę i sie nie przełamie tak samo jakbyć od niesmiałej osoby zarządała żeby była przebojowa i szalała ,występowała publicznie, zaczepiała ludzi - to jest dla takiej osoby nierealne nie potrafisz tego zrozumieć ?

Gość mściwa Gośka
bo wtedy wydajesz mu się piękniejsza:P:P:P

Gość mioetek kwiaciarz
bo po pijaku nabiera ochoty na bzykanie itd. i wie że w ten sposób rosną jego szanse na osiągniecie tego - ot i cała prawda

Gość ąęąę
mysle ze mowia prawde. Moj narzeczony powiedział np po pijaku ile dał zapierscionek zareczynowy