Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgerfg

czy jak facet mówi, że jesli jestem z nim nieszczęśliwa to

Polecane posty

Gość rgerfg

powinnam znaleźć sobie kogoś innego, to znaczy że mu nie zależy? poza tym jest taki jak kiedyś, pomaga mi, jest miły, czuły ale ostatnio pomyślałam, że to może z poczucia obowiązklu, skoro tak łatwo by się mnie mogł pozbyć jeszcze powiedział że on jest z natury samotnikiem

Gość Dr Roger Taylor
Ma niską samoocenę.

możliwe , że jest typem ktory lubi użalać się nad sobą i w ten sposób oczekuje od Ciebie pocieszenia czyli zaprzeczenia jego słowom i dowartościowania go, albo próbuje Cię zmotywować do odejścia. Mimo wszystko uważam pierwszą teorię za bardziej prawdopodobną.

Gość direction to perfection
hahaha :) gdyby dodal, ze na Ciebie nie zasluguje, byloby pozamiatane, ale tak masz szanse ;) rozbawilas mnie

Gość rgerfg
po prostu mówi coś zupełnie odwrotnego, niż jego zachowanie by wskazywało jeszcze jest cyniczny i potrafi powiedzieć że ie ma czegoś takiego jak miłość, po czym nastepnego dnia deklamuje mi wiersze miłosne narzeka też często na wszystko

Gość rgerfg
ostatnio Pana Tadeusza fragmenty xD

Gość rgerfg
ale co jakiś czas mówi że powinnam sobie kogoś znaleźć, albo pyta czemu tego nie zrobiłam mówi że kiedyś jakby wiedział jak będzie między nami, to by w ogóle tego nie zaczynał, a zaraz potem że nie mógł by mnie zostawić

Gość Palmolive
Bądź tu mądry i pisz wiersze!

Gość natuska85
Mój też ma takie wybiegi. To jest spowodowane niskiem poczuciem własnej wartości. Ale ja to rozumiem. Mnie też od małego tylko krytykowano i ciężko mi czasem wierzyć, że jesteś coś warta.