Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mooonniaaa

Planujemy drugiego bobaska zapraszam!

Polecane posty

Gość Mooonniaaa

Witam:) Mam 16 miesiącznego synka i teraz zaczynamy staranka o braciszka lub siostrzyczke dla naszego bąbla . Zapraszam wszystkie mamy w podobnej sytuacji w grupie zawsze ciekawiej:) ;

Gość noi???
:O

Oj widzę ,że topik dla mnie:) Mam synka 14-miesięcznego,zaczęliśmy starania o drugie dziecko;z synkiem udało sie za pierwszym razem,mam nadzieje,ze teraz też tak bedzie:)

Gość mamusieńka..
też się przyłącze. mam córkę 13 miesięczną i na staramy się o rodzeństwo dla niej:)

Gość Mooonniaaa
Witaj Marita:) To jedziemy na tym samym "wózku" .Mysmy też z pierwszym "zaskoczyli " za pierwszym razem ciekawe jak nam teraz pójdzie ha ha :)

Gość Mooonniaaa
mamusieńka witaj:)

Gość noi???
to ze wam sie udalo za 1 to nie znaczy ze terz tez tak bedzie

Gość Mooonniaaa
A czy ktos mówi że tak samo będzie?? Pożyjemy zobaczymy!

Gość mamusieńka..
noi??? ale staranie się jest przyjemne więc warto:)

Gość Mooonniaaa
ja w sumie staram sie o4 dziecko nie napislam wam i mam nadzieje ze uda mi sei za pierwszym razem znow

Co prawda nie liczę ,ze sie uda,bo odstawiłam tabletki i nie wiem czy coś wyjdzie;poprzednim razem odczekałam miesiąc po tabletkach;w każdym razie zobaczymy w przyszłym miesiącu:) witam pozostałe mamusie:)

Nie zwracajmy uwagi na pomarańcze,które nie piszą z nami,bo z topiku nic nie będzie;ignorujmy je i nie wchodzmy w dyskusje,nie ma po co:)

Zaczerniłam się bo jakis debil nie ma co robic i podszywa się pode mnie( mam tylko jedno dziecko) Widzę ze sfustrowane baby nie mają co robic i piszą głupoty. No ale idiotek nigdzie nie brakuje. Tylko szkoda że wypychają swoje nosy nie tak m gdzie trzeba

Teraz nikt nie będzie się podszywał po Cebie:)Są wakacje,dużo wolnego czasu,a komputer to zawsze jakaś rozrywka...

Gość eewa 1 2
i ja też się do Was dołączę. Mam 20 miesięczną córcię i za 2,3 m-ce zaczynam starania o drugie

Gość Majeczka000
Witam Córka 16 miesięcy i powoli dojrzewam do drugiego maleństwa.Można się przyłączyć?

Gość Moooniaaa
Majeczka ,Ewa witamy :) Fajnie że dołączacie a tak jak pisałą mamuska staranka sa bardzo przyjemne więc tyle naszego .Ja niestety w ciązy wogóle nie miałam ochoty na sex ,po porodzie tez cięzko było wiec teraz high life:) :)