Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcona zakretka od pepsi :)

dziwne objawy,proszę o pomoc

Polecane posty

Od dłuższego czasu mam dziwne objawy. Często w ciągu dnia, w domu lub w pracy kręci mi się w głowie a przed oczami mam mroczki. Kiedy idę ulicą bardzo często robi mi się słabo, dochodzą do tego duszności, zawroty głowy, ciemno w oczach, zaczynam się trząść i nie potrafię tego opanować. Byłam u lekarza pierwszego kontaktu, ale zbagatelizował moje dolegliwości :(. Może to nic poważnego, ale to bardzo utrudnia mi normalne funkcjonowanie. Nie zakładam, że jest to coś poważnego, ale chciałabym "pozbyć" się tych dolegliwości. Czy ktoś z Was miał podobnie? I do jakiego lekarza mogę pójść, aby mnie zbadał?

Proszę o rady :( Nie wiem co mam robić, do jakiego lekarza iść:(

Gość olelelele
Niski potas albo niski cukier.

To co mam zrobić? Jeśli chodzi o cukier to raczej nie, tego to mi nie brakuje :P Stawiałabym raczej na potas. Zwykłe suplementy z apteki z potasem wystarczą?

Gość sikusik
może poprostu siedzisz za dużo przy komputerze, albo tv też tak mialam, aż raz padlam w kościele, poszłam do lekarza dostałam leki i kazał mi zmienić tryb życia czyli więcej się ruszać i faktycznie więcej ruchu sprawilo, że czuję się lepiej, a jakie masz ciśnienie?

Gość zakrecona zakretka od pepsi :)
Nie prowadzę siedzącego trybu życia. Przy komputerze siedze tylko w pracy, ale nie caly czas. Telewizji nie ogladam hehe . Jezdze na rowerze , na rolkach i czasami biegam, ale odkad zaczelam miec zawroty glowy itd. przestalam gdyż raz o malo co nie wpadlam pod samochod poniewaz jadac rowerem zrobilo mi sie slabo. Cisnienie mam skaczące, raz idzie do gory a raz na dolu.

A może to niedokrwistość? Ja bym pomyślała nad anemią. A tak poza tym to przecież może być właściwie wszystko, tu na forum to jedynie strzelnica.

Gość maslak88
ja umrę za 50 lat, a kiedy Ty umrzesz? http://smierc.org sprawdziło się już 5 osobom, które znałem, niestety bimbały sobie z tej strony.. przypadek?.. Jeśli będziesz się zdrowo odżywiać możesz wydłużyć swoje życie aż o 20 lat!!! :)