Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojojojojojojoj

Niskie ciśnienie w ostatnich dniach. Coś nie tak?

Polecane posty

Gość Ojojojojojojoj

Witam... Wiem, że tu były tematy o ciśnieniu itp. Moje ciśnienie w ostatnich dniach wygląda tak: 110/75 puls 87, 111/74 puls 82, 116/75 puls 79, dzisiaj: 104/74 puls 79... czy coś jest nie tak? :D Czuje się dobrze, źle, słabo się czułam jak miałam to ciśnienie 110/75... ale po jakieś godzince już dobrze się czułam. Nie wiem czy iść z tym do lekarza, ojciec mówi że to źle jak mam takie niskie ciśnienie (z tekstem do mnie: "Ty w ogóle żyjesz?" ), ale się dobrze czuje i on się dziwi... Mam 18 lat, wiek ponoć istotny.

Gość Ojojojojojojoj
up

Gość Ojojojojojojoj
up up

Ciśnienie masz jeszcze w normie, ja mam często o wiele niższe niestety. Jeśli czułaś się dobrze, to nie ma powodu do niepokoju ;)

Gość Ojojojojojojoj
No dobrze... najwyżej jak się będę niepokoić i się będzie takie utrzymywać to pojdę po poradę do lekarza tak za 2-3 dni ; )

Lekarz pewnie powiedziałby Ci, że nie masz się czym martwić, bo u Ciebie nie występują żadne objawy negatywne typu senność, ciągłe zmęczenie itp. Po prosru taka już Twoja uroda :D

Gość aemon

Jakiś czas szukałem ciśnieniomierza dla siebie i ostatecznie kupiłem jeden z modeli Sanity, ale wiem po tych doświadczeniach poszukiwań, że do polecanych propozycji zalicza się także model Senior z tej samej firmy więc jak dla osoby starszej to możesz sobie tą propozycję zerknąć.