Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghkghkgkgf

jakiej narodowości faceci są najprzystojniejsi?

Polecane posty

Gość ghkghkgkgf

????

Gość rumunnnnnnn
:classic_cool:

Gość GośćFankaArabów63

Narodowość ciężko wskazać, ale z całą pewnością ludzie ze wschodu lub południa czyli Arabowie Turcy itd.

Każda dziewczyna która twierdzi że oni nie są przystojni tak naprawdę się oszukuje.

Każdy facet który mówi że oni nie są przystojni jest zazdrosny.

Tylko arab.

Przed chwilą, Gość GośćFankaArabów63 napisał:

Narodowość ciężko wskazać, ale z całą pewnością ludzie ze wschodu lub południa czyli Arabowie Turcy itd.

Każda dziewczyna która twierdzi że oni nie są przystojni tak naprawdę się oszukuje.

Każdy facet który mówi że oni nie są przystojni jest zazdrosny.

Tylko arab.

który zabierze Cię do haremu i uczyni 250 ze swych niewolnic.

Gość GośćFankaArabów

Margaryna to nie masło tak samo jak i ten temat to nie temat o wnętrzu tylko o wyglądzie.

Gość gosc

Polak,z pieknym 3 dniowym zarostem,wlosami nie mytymi tydzien,ze swiezym zapachem papierosa z ust,dresami w trzy paski do tego polbuty z sexownymi dziurkami i bialymi skarpetami i z przepiekna koszula rowniez trzydniowa w piekne kwiaty

Tylko polak!!

Gość Sisia 2

Jak dla mnie typ południowca czyli arabowaty, turkowaty, włochowaty odpada całkowicie. Mam nawet jakby alergię na ten typ. Z mojego rozeznania wynika, że najprzystojniejsi są Holendrzy. Trochę ich w życiu widziałam i każdy był do rzeczy a co drugi to po prostu opad szczęki.

22 godziny temu, Gość Sisia 2 napisał:

Jak dla mnie typ południowca czyli arabowaty, turkowaty, włochowaty odpada całkowicie. Mam nawet jakby alergię na ten typ. Z mojego rozeznania wynika, że najprzystojniejsi są Holendrzy. Trochę ich w życiu widziałam i każdy był do rzeczy a co drugi to po prostu opad szczęki.

zgadzam się.

23 godziny temu, Gość gosc napisał:

Polak,z pieknym 3 dniowym zarostem,wlosami nie mytymi tydzien,ze swiezym zapachem papierosa z ust,dresami w trzy paski do tego polbuty z sexownymi dziurkami i bialymi skarpetami i z przepiekna koszula rowniez trzydniowa w piekne kwiaty

Tylko polak!!

a skarpety do sandałów?