Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dekalogowata

Mężczyzna z moich snów.

Polecane posty

Musi:- -być blondynem 1,90 m o niebieskich oczach, ewentualnie ciemny blond i duże brązowe oczy(jak ja) -gotować(bo ja nie umiem) -sprzątać(bo ja jestem fleja) -lubić koty(bo mam dwa) -lubić kłaki na ubraniach -wiedzieć na czym polega okres i nid wkurwiać mnie w tym czasie -penisa maksimum 16 cm -najlepiej, żeby robił też zakupy, bo tego też nie umiem robić -kojarzyć wyrażenie "robić loda" wyłącznie z latem i jedzeniem -nie mieć własnego zdania -najlepiej żeby oglądał ze mną gałę i kreskówki -musi wiedzieć jak wygrać taką głupią farmerską grę, bo ja nadal kurwa wygrać nie mogę -nie grać w WoWa -grać na pianinie i gitarze -nie mieć zachcianek i akceptować mój egoizm i lenistwo Istnieje taki?

Gość fdsfds
czyli szukasz sobie służącego?

Gość Sagatts
Dekalogowata Sk**wysynu, nie lubię smaku spermy. Jest jak mleko, do którego zeszczał się mój kot. Widać za mało fiutów brałaś do dzioba i nie masz wcale porównania jak ten nektar naprawdę smakuje :) Jeżeli facet dba o dietę i je czekoladę oraz pije sok z ananasa, to smak jest cudowny. Wiem co mówię, gdyż moje byłe partnerki i moja obecna, to aż uzależniły się od tego i nawet jednak kropelki nie chcą zmarnować :)

Gość gfdgfd324
dekalogowata nie połykasz wiec co masz do zaoferowania poza tym ze nie umiesz sprzatac i nie połykasz ?

Gość Sagatts
Widać, że jesteś jakaś zakompleksiona małolata, która naogląda się seriali, a tak naprawdę to Tobie by się teraz przydało ostre pieprzenie na trzy baty i od razu, byś o buntach przestała myśleć i byś dopiero poczuła, co to jest sex.

Sagatts, aż mi się śmiać zachciało. Gdybyś tylko mnie zobczył w realu... Kurfa, aż chichrawy dostałam. Dasha, tu się mylisz.

Gość Sagatts
Dekalogowata Sagatts, aż mi się śmiać zachciało. Gdybyś tylko mnie zobczył w realu... Kurfa, aż chichrawy dostałam. Ok, masz rację skoro tak mówisz i bym Ciebie zobaczył w realu, to nawet bym Ciebie nie dotknął kijem z 5 metrów, a co tu dopiero mówić, żeby podać Tobie do papy :)

Gość Sagatts
Dekalogowata Ludzie są chciwi i za kawałek grosza są w stanie własne gówno zjeść. brawo Dekalogowata jescze nie znałem Ciebie od tej strony :)

Dekalogowata to taki troche eunuch :O mało ze bez jaj to jeszcze z małym f@#$%em :classic_cool:

Sagatts, nie mam wątpliwości, że mam piękną mordę i z chęcią przyprawiłabym Cię o bolesny wzwód, jak resztę chłopów wgapiających się w mój biust. No, ale w necie to niebezpieczne. I nie mam ochoty kłócić się z Tobą, więc odpierdykaj.

Gość Sagatts
Epona Ten tyłeczek z tego Twojego linku, to jest Twój? Skoro tak, to cudowna jesteś, tylko szkoda, że taka malutka ta foteczka, a może na mój priv mi podasz w normalnej wielkości kochaniutka?

Dekalogowata Epona, mam twarz anioła i mózg wypełniony testosteronem. nie wątpię :) tylko po co ci eunuch do zycia? bez własnego zdania i z niewielkim przyrodzeniem ???:classic_cool:

Gość się wie
co ty pierdolisz Deka ?ty i twarzy anioła? :D bardziej kurewskiej mordy na kafe nie było ,pomijam już fakt że posiadasz jedną brew :D