Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakyntos

Pojechalibyście do Grecji na wakacje,czy trochę strach ?

Polecane posty

Gość zakyntos

jak sądzicie bo ja mam chęć i sama nie wiem

Gość eee tam strach
..chyba,że boisz się,że cie zabiją jak nie zapłacisz rachunku :D

Gość zakyntos
no bo strajkowali ci od lotów i się trochę cykam żeby znowu czegoś nie wymyślili

Gość eee tam strach
wazne,żeby nie lecieć przez Ateny. Zakynthos ma swoje lotnisko z tego co wiem A jakby co to można wracac na stopa

Gość zakyntos
no w sumie masz rację , nie pomyślałam o tym żeby nie przez Ateny a nick jest przypadkowy zupełnie... jeszcze nic nie znalazłam ciekawego może byłaś i możesz coś polecić ?

Gość eee tam strach
Byłam dwa razy, ale czy bym polecała ? Podobne, a powiedziałabym nawet piękniejsze krajobrazy są w Chorwacji moim zdaniem :) Poszukaj dokładnie. Trzeba zwracać uwage na wiele rzeczy. Ja wspominam plaże Elafonisi na Krecie. Ale tam nie ma hoteli :)

Gość zakyntos
ok Chorwacja mnie wkurza , te cholerne skłały wszędzie i te strome drogi , jest klaustrofobiczna , góry i zaraz morze , czułam się tam jak w pułapce

MOJA KOLEŻANKA BYŁA W GRECJI NA KOLONIACH I WRÓCIŁA CAŁA I ZADOWOLONA, NIE ROZUMIEM CZEGO TUI SIĘ BAĆ? TO PRZECIEŻ NIE EGIPT

Gość Maryjetta.
Bez przesady,mieszkam w Atenach i jest ok. A zamiast na hotel to lepiej zaplacic 200 euro czynszu i mozna mieszkac caly miesiac. Najlepiej poszukac lokum bez kaucji. Nikt nie musi wiedziec ze jestes turysta i sobie mieszkasz. Po co na hotele przeplacac?

Gość zakyntos
a gdzie tego poszukać ? są jakieś strony o takich mieszkaniach do wynajęcia nie po grecku ?

Gość eee tam strach
Osobiscie lubie sprawdzać gaetowe forum turystyczne. Może ci pomoże podjąć decyzje http://forum.gazeta.pl/forum/f,203,Grecja_i_Cypr.html

Gość zakyntos
takie mieszkanie chyba raczej nie na wakacje .. bo na zwiedzanie za duży upał teraz raczej hotel , żeby wypocząć , pomochybć się w basenie i mieć pod twarz podstawione jedzenie

Gość eee tam strach
no niestety, link złamany trzeba go wkleić osobiście

Gość zakyntos
dzięki , poszukam sobie na forum gazety :D

Gość nijak ma się to do mnie
Ja jeżdzę od lat do Grecji. Nie bójcie się bo grecy to cywilizowani ludzie to nie LIBIA ! Poza tym oni zyją z turystyki więc im bardzo zależy by przyjechało jak najwięcej ludzi. Rząd ich oszukał i dlatego się buntują, bo gdyby o tym wiedzieli to by dawno wykopali tych złodzieji.

Gość zakyntos
dzięki , zastanawiałm się nad wakacjami w Turcji ... ale jakoś mnie tam nic nie ciekawi w tym kraju , zbyt jest obcy kulturowo

Gość zakyntos
dzięki spadam do pracy

Gość konikpolnyyy
do grecji jak najbardziej,szczegolnie teraz, na last minute kiedy wszystko jest o polowie tansze

Gość wakacyjkaFirst
ja juz w sumie mysle o nad firstami.mam zaplanowany urlop,a first minute tez drogie nie sa.szczegolnie teraz do grecji