Ciekawax33 0 Napisano Lipiec 19, 2011 HiHi < 33333 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżeluś:*** Napisano Lipiec 19, 2011 ha ha ha xDD..! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciekawax33 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Wiesz co.. ? Ja na razie spadam .. będziesz tutaj ok 20.? pod tą samą nazwą .? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżeluś:*** Napisano Lipiec 19, 2011 jasne.!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciekawax33 0 Napisano Lipiec 19, 2011 ok < 33 to sb popiszemy tutaj < 3 Buziaaaczki i do 20 ^^ Papap ; ******************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżeluś:*** Napisano Lipiec 19, 2011 oki..papa do 20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmetaxa 0 Napisano Lipiec 19, 2011 łapy opadają ...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżeluś:*** Napisano Lipiec 19, 2011 jestem jak cosik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciekawax33 0 Napisano Lipiec 19, 2011 jesteś jeszcze kochana .? ; *** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melissaa 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Ludziee.!! Mam probleem.!! a mianowicie. mam 14 lat i całowalam sie z chłopakiem dość namiętnie.. tak sie podniecił że dostał wytrysku (mieliśmy oboje majtki i spodnie) . zrobiło mi sie ciepło w udo.. dotknełam jego spodni w kroku i było mokre. poszłam szybko umyć rękę ale przed umywalką poprawiłam sb wkładkę a potem umyłam rękę. czy jest możliwość że zaszłam w ciążę .? pomocy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach