Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaa.onaaaa

Co mam robić? wybaczyć jej????????//

Polecane posty

Gość zalamanaa.onaaaa

Bylysmy z koleżankami na imprezie. Ja kręce z takim chlopakiem i on też tam był. Na koniec imprezy On namowil mnie żebym przenocowała u niego..;P znamy sie pół roku więc myslę czemu nie, przeciez mam te swoje 20 lat. I tu zaczyna sie problem. a mianowicie moja mama na pewno zrobilaby mi awanture gdyby się dowiedziała że po imprezie nie wrocilam do domu a co dopiero że spala, u jakiegoś chłopaka, ktorego osobiście nie zna. moja mama jest bardzo etyczna..I powiedziałam mojej przyjaciolce żeby mnie kryła, tzn że jak coś to nocuję u niej...a ta zbulwersowana że na pewno nie nie bedzie kryła i strzeli focha na wszystkich a najbardziej na tego chlopaka z ktorym kręcę. . Ja mysle sobie ooo dobra, wiele razy Cie kryłam, wiec sobie jedz do tego domu. I dzisiaj dwa dni po imprezie ona pisze do mnie, przeprasza, mowi że glupio sie zachowala, że nie chciala mi pomoc i prosi o wybaczenie. Co mam terraz robic?? wybaczyc jej?? przeciez przyjaciolki tak się nie zachowouja jak ona..dodam jeszcze wiele razy się na niej przejechalam..

Nie ma się co gniewać. Gorzej by było jakby Cię wydała (tak właśnie myślałam, zaczynając czytanie) Wszystko dobrze się skończyło tego się trzymać ;) Szkoda czasu na takie głupoty :D

mysle ze nie zrobilo nic az takiego złego by zrywać waszą przyjażń