Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kejti86k

nieśmiertelny temat kopert ;)

Polecane posty

Gość kejti86k

Hej, mam problem i liczę na pomoc ;) W życiu nie byłam na weselu, a za tydzień wybieramy się z chłopakiem na ślub (i wesele) jego młodszej siostry. Poczytałam sobie na forum, że w kopercie powinno się znaleźć minimum tyle, ile młodzi (a w tym wypadku - ich rodzice_ płacą za jedzonko. Wyczytałam też, że danie mniej niż 1000 to "wiocha". Zdania są różne ;) Dlatego proszę o odpowiedx - najlepiej osoby dorosłe ;) Czyli takie, które same się utrzymują, płacą rachunki itd. Bo z całym szacunkiem (zaraz mnie pewnie część z was zjedzie), ale opinia nastolatek, które w życiu nie zarobiły złotówki i ciągną kasę od rodziców mnie nie interesuje (przepraszam za szczerość, ale... trolli i młodocianych omnibusów trzeba ukrócić ). Ale do rzeczy - jak tak sobie liczę, to za samą sukienkę, garnitur, kwiaty, buty i inne krawaty przyjdzie nam zapłacić minn.. 700 zł, a to już jest spory wydatek. Stąd właśnie moje pytanie - ile "powinno się" do koperty schować, żeby przeżyć do końca miesiąca i nie wyjść na chama?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować