Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pidzama

stoswal ktos therm line

Polecane posty

hej dziewcyzny kuilam ten wynalazek za 50 zl ale to chyba lipa stoswala ktoras z was ??

Gość ja polecam asystor slim
daj znac jak pouzywasz przez jakis czas. ja testuje asystora i na razie jest ok.

Gość msklakd
ja używałam, jak się ćwiczy to się szybciej spala

Gość a ja ani razu bo ja nie
ja uzywalam therm line i to nic nie daje. moze przez tydzien mniej ci sie chce jesc, ale to przez kofeine. a potem nic juz nie dziala. robilam przerwym zwiekszalam dawki, gowno. juz lepiej wypic kawe

aa dzieki to lipa ja wydalam n a to 50 zl w sumie trcohe zaluje , kiedys linea mi pomogla ale chcialam tego sprobowac , podobno therm line moze byc szkodliwa

Gość *liliann
Ja to brałam jak ćwiczyłam, bo była ciekawa czy coś to daje. Nie rozczarowałam się, bo zakładałam, że to gówno, czyli nie dało nic :) Ale ja to muszę na sobie wszystko sprawdzić.

wlasnie szkoda ze ta dawka jest tylko na 2 tygodnie ja ogolnie jestem przejedzona juz nie chudna tak jak kiedys :(

Gość meridiu m
Therm line jest skuteczne tak samo jak placebo - tyle w temacie.

Gość Nessi555
Ja stosowałam, tylko źle się czułam po tym, jak po kilku mocnych kawach kołatania serca, mnie też pomogła Linea-bardzo dobry preparat

mi linea pomogla tylko raz a teraz to kuplam drozyzna liena starcz ana miesiac

Gość *liliann
Ta zwykła mam wrażenie, że też podrożała. Ja to tylko porównuję ceny, bo kupić i tak nie ma sensu... Już tyle tych suplementów brałam, że za te pieniądze miałabym chyba wczasy za granicą :)

Gość aska844
ja stosowałam therm line II, mogę polecić, ale dlatego, że: łagodnie pobudza - działa więc na osoby, które są tzw. umarlakami, i nie posiadają za grosz energii ;) dla mnie to było cudo. Oprócz pobudzenia rzeczywiście hamował apetyt - słodycze i fast foody nie istniały dla mnie. Przy diecie 1300kcal i ruchu (około 1h roweru + jakieś 0,5h steppera) co 2 dzień schudłam 6-7 kg. Teraz właśnie zaczęłam od nowa (przez 2 lata - z mojej winy!!!- przytyłam 10 kg :) i stosuję thermal pro femme - 1 kaps. dziennie działa dość nieprzyjemnie, bo oprócz dużego pobudzenia u mnie występuje równie duży niepokój, no i wprost wilczy głód :( (czyli faktycznie pobudza przemianę materii). Z dwojga "złego" zdecydowanie wybrałabym therm line.

o to sa 4 tabletki na dzien az 6 kg co 2 dzien ? jak to pozliwe tow ciagu 4 dni 12 kg ??? moze zle zrozumialam

Gość ja to brałam
ok 2 tyg i zostawiłam jak podczas załatiwania z odbutu zaczeła mi lecieć krew....te tabsy rozregulowują pracę jedlit i są problemy z załatwianiem , w sumie z jego brakiem bo wszystko "stoi"

to ladnie hmm 50 zl poszlo wec czytalam ze cos moze byc nietak ale czmeu je dopuszczaja choc skaldniki ma chyba ok ..