Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Picolado12

Mój szef terrorysta

Polecane posty

Gość Picolado12

Właśnie wróciłam umordowana po całym dniu pracy, nie samą pracą ale humorkami mego szefa- wkurzy się na coś to obrywa się każdemu, czepia się byle pierdoły, byle się na kimś wyzyć, non stop klnie, czasami wręcz się drze do pracowników i wyzywa od idiotów i debili. Co więcej czasem na pretensje nawet do tego, że komputer wolno chodzi, ze to np czyjaś wina, że tak chodzi. Jak zrobi coś nie tak, zgania na wszystkich i się denerwuje a nie umie przyznać się do swojego błędu. Dla niego nie ma urlopów, bo przeciez cos takiego jak urlop nie istnieje, chyba, ze dla Niego, bo przeciez w koncu on jest najwazniejszym ogniwem firmy, reszta to statyści, nam urlop sie nie należy. Jak się juz go dostanie, to z wielką łaską. Można by tak wymieniać bez konca... Zepsuł mi humor na cały dzien, najgorsze, że jutro znów tam musze wrócic:O

Gość vrebrtyh
to chyba mobing?

Gość Picolado12
Też bym tak to nazwala, to się dzieje już ładnych parę lat, ale nikt się nie oddzywa, bo każdy się boi stracić prace.Standardowy tekst szefa, jak się nie podoba to można sobie zawsze prace zmienić, droga wolna. Nie szanuje pracowników w ogóle.

Gość trintrein
No tak czasami bywa. Wydaje mi się,że jedyną rzeczą jaką można zrobić ( poza zmianą pracy co chyba nie jest takie proste) to wykształcić w sobie mechanizm obronny. Może w większym stopniu pokaż szefowi,że nie życzysz sobie takiego traktowania ?

Gość Picolado12
fakt jest taki, że za pare mcy i tak odchodze z tej firmy, ale wkurza mnie jak szef traktuje pracowników, wrecz ich gnoi. Atmosfera w pracy jest uzależniona od szefa humoru, a najbardziej wszyscy się cieszą jak jedzie w delegacje i mamy świety spokój, nie musimy chodzic jak na palcach.

To złóżcie wszyscy wymówienia i wtedy buc zobaczy że nie jest Panem i władcą. Wszystkich nie zwolni 🖐️

Gość Picolado12
Wszystkich nie zwolni ale dalej nas będzie gnoił, chłopaki u mnie mają rodziny, muszą za coś wyżywić dzieci, dlatego nie podskakują tylko potulnie znoszą każde słowo:O