Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patynka

Zycie z bogatym facetem...

Polecane posty

Zwiazałam sie z facetem 5 lat starszym .Wiedziałam ze jest zamożny,ale wiedziałam też ze oszczędny do bólu.Ale nie chodziło mi o jego kase wiec nie zwracałam na to uwagi.Po jakimś czasie ja straciłam prace,zaczęło mi brakować na opłaty,niezbedne potrzeby.On niby mi pomagał,ale jedynie dobrym słowem.Nie chciałam zeby dawal mi pieniadze,ale było mi naprawde ciezko.Dodam ze mieszkamy osobno,ale mamy wspólne plany na przyszłosć.Jednak zdziwiła mnie jego twarda postawa do mojej osoby. On często planuje swoje zakupy,a sa to oczywiscie same orginalne rzeczy. Ja czuje sie przy nim wtedy jak szara myszka.Jest mi strasznie głupio, mam wtedy wrażenie ze wogóle do niego nie pasuje.Mam też wrażenie że zyjemy w dwóch światach.Ja ledwo wiazę koniec z końcem, a on ciagle chwali sie ile nie zarobił.

Gość klawiatura pod nosem
powiedz mu to mysle, ze powinien wiedziec co siedzi Ci w glowie nawiazcie rozmowe, w ten sposob sie poznajecie, chcialabys chyba znac go jak najbardziej

Gość cvdfaaazz
no i po co ci taki człowiek ,do czego. Każdy jakby kochał to by sobie flaki wyprul żeby pomóc ukochanej osobie, korzysta tylko z seksu i znalazł sobie frajerkę co nic od niego nie chce. Wiadomo że miłość jest bezinteresowna ale jak jednemu się wiedzie źle to przecież musi polegać na parnterze.

On doskonale zna moja sytuacje....Ale sama nie poproszę go o pomoc.Nie chciałabym zeby odebrał ze lece na jego kasę...

Moim zdaniem to nie jest normalne. Mój facet zawsze martwi sie o to czy mi czegoś nie brakuje, tak samo przed slubem jak po. A Twój jest jakiś nienormalny, nie mówię że powinien płacić Twoje rachunki, ale opowiadanie ile ma kasy albo kupowanie czegoś tylko dla siebie jest według mnie oznaką skąpstwa i bezmyślności :o i w życiu nie zadawałabym sie z kimś takim

Gość cvdfaaazz
a ty co być zrobiła kretynko na jego miejscu? olej dziada, naciągacz i wykorzystywacz

ale co z tego, ze zna Twoja sytuacje?! kobieto, on nie wie siedzi Ci w glowie i w sercu!! - o tym mowie! powiedz mu o swoich uczuciach i nie pros o kase! ale popros o pomoc w poszukiwaniu pracy itp., moze on ma wiecej znaczacych kontaktow...

*ON NIE WIE CO SIEDZI CI W GLOWIE -tak mialo byc

Gość heheh oszukujesz samą siebie
ciągle podkreślasz,że nie lecisz na jego kasę ale to że nie wspomaga cię finansowa już ci przeszkadza:D:D,nie mówię że on jest bez winy bo chwalenie się to też przegięcie.Może chce sprawdzić w ten sposób po co z nim jesteś i mamy odpowiedź :)

Gość cvdfaaazz
klawiatura pod nosem, bez jaj, że nie wie , albo jest mega ciemniakiem albo debilem. Ale ty widzę masz rozbudzony silny instynkt macierzyński skoro jeszcze mówisz jej żeby się poniżała. Jak można szpanować przed swoją dziewczyną pieniędzmi jak jej jest cięzko? Musi być totalnie zidiociałym egoistą który nie widzi nic poza własną dupą i wydaje mu się że jest superman

Gość KINGECZKA ))
to po co z nim jestes????????skoro taka sknera taki sie juz nie zmieni ,kasa cie neci

Gość cvdfaaazz
pewnie że nie leci na kasę, ma wg ciebie żyć obok bogatego faceta który niczym się z nią nie podzieli nawet w biedzie? To jest dopiero kurestwo. W imię czego?

dziewczyna sie wkurzyła, bo jej cięzko a on nawet słowem ja nie wesprze a na dodatek jeszcze szpanuje i wydaje na drogie rzeczy. Zero emapatii, wsparcia, współzucia z jego strony. Inaczej mówiąc ma to w dupie że ona ma problemy.

O tym ze widzę coraz wieksza róznice miedzy nami mówie mu czesto. Przykro mi sie robi jak ma do mnie wyrzuty ze go na obiad nie zaprosiłam. On ma właściwie wszystko podane na tacy.Matka mu gotuje,robi zakupy za które jej nie płaci,pierze,prasuje.On ma własciwie isć tylko do pracy i zarobić na siebie.Nawet za mieszkanie nie musi płacić...Powiezial mi ostatnio ze załozył kolejna lokate zeby kasa w domu nie lezała.Jest mi strasznie głupio jak słyszę takie rzeczy... Ale jak twierdzi jego dobre rady to wszystko jak moze mi pomóc....

ile masz lat? mieszkasz sama? czesto sie spotykacie?

skoro ma tak zjebany charakter i traktuje cię jak śmiecia to po diabła z nim jesteś?:)

nic ani nikt was nie łączy-ty się ewidentnie męczysz no więc najlepiej byłoby powiedzieć pa kochanie odchodzę.Jednak ty tego nie zrobisz he he,znam takie "dziunie" z własnego otoczenia-niby nic im w facecie nie odpowiada,ale jak zabierze je na wycieczkę gdzieś tam to im oczy ze szczęścia chcą wyjść na wierzch i zdjęcie na nk :) :D

Ja mam 30 lat on 35..Znamy sie 8 lat.Od ponad roku jesteśmy razem . On często powtarza ze jak bym z nim zamieszkała to niczego by mi nie zabrakło.Jednak ja odwlekam tą decyzje.Myśle ze świadomie. Zastanawiam się czy ta jego propozycja to nie forma szantażu.I czy z jego strony to naprawde miłość...

Ciągle powtarza mi jak mnie kocha ...Ale czy rzeczywiście tak jest.Ja nie umiałabym spokojnie patrzeć gdyby sytuacja była odwrotna. A on jak widać nie przejmuje sie moją sytuacja.Ma znajomych którzy mają swoje firmy,ale jak twierdzi popyta o pracę dla mnie...I na tym sie kończy....

no wiec teraz po tym wszystkim co wiem, ja osobiscie na Twoim miejscu kopnelabym go w dupe i zyczyla powodzenia w zyciu z mamuska zacznij wierzyc w siebie, nadejdzie dzien, w ktorym staniesz na nogi a jego charakterek nie jest sprzyjajacy Waszym relacjom zycze szczescia!

Gość cvdfaaazz
on cię szantażuje, uwięzi cię, i wcale nie będzie ci się żyło dobrze, czeka tylko aż zmarniejesz i zrozumiesz że nie potrafisz żyć bez niego. Będziesz z nim mieszkać będziesz się czuła obco, nie u siebie, na cudzej łasce a on ci nie będzie tłumaczył że jest inaczej. To facet który lubi obezwładnić ofiarę jak pająk. Nawet jeżeli nie robi tego świadomie, to jest egoistą i nie wytłumaczysz mu tego.

Gość daj zrobic drzwi
mowie z wlasnego doswiadczenie-- zycie ze skapcem jest straszne!

Gość cvdfaaazz
zmarnowałaś rok życia ja zmarnowalam trzy ,byłam z takim idiotą, doprowadził mnie do takiego stanu że nie potrafiłam sobie palcem do dupy trafić i latałam koło niego.

Gość gumisia 33
jesli jestes z facetem dla kasy to jestes dziwka co do tego chyba nikt nie ma watpliwosci

Gość onna do kwadratu
hehe patynka-ja spoytykalam sie z takim samym typem czlowieka- mial lokal , kilka punktow jksero a byl meeega zempem! czyli skapiradlem;) byl wogole egoista jak sie okazalo-no bo sory ten twoj jak ci tak oszczedza i nie pomoze w takiej sytuacji to tez musi byc egioista- zastanow sie nad nim

Gość onna do kwadratu
pastynka zastanow sie powaznie- bo po slubie moze byc gorzej!!!!!!!!!!!!!

Gość naucz sie czytac
"jej cięzko a on nawet słowem ja nie wesprze " "On niby mi pomagał,ale jedynie dobrym słowem.Nie chciałam zeby dawal mi pieniadze" oszukujecie same siebie, ze niby kasa sie dla was nie liczy badzcie chociaz uczciwe i przyznajcie sie do tego :o

Gość babyboyyy
dziewczyno, pomysl co bedzie potem.. oj glupia ty, glupia..

Jak zdecydowaliśmy ze chcemy byc razem ja tez miałam dobrą pracę i żadne z nas nie potrzebowało pomocy kogokolwiek.Jednak gdy mi powinęła się noga mam wrażenie że na niego jednak nie moge liczyć.A przecież zwiazek powinien polegać również na wsparciu drugiej osoby.Przynajmniej ja tak zostalam wychowana...