Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boiczka

Orgazm

Polecane posty

Gość Boiczka

Dotychczas miałam tylko jednego partnera seksualnego. Uprawialiśmy sex 5 razy i ani razu nie miałam orgazmu. On za każdym razem dochodził, chwalił mnie, a ja wgl. nie czerpałam satysfakcji z naszego sexu. Było mi przykro, bo On wszystko zwalał na siebie, a ja myślę że problem tkwi we mnie. Już nie jesteśmy razem, mam innego faceta ale boję się iść z nim do łóżka że znowu nie dojdę i będzie to dla mnie wstyd. Dodatkowo powiem, ze nigdy nie jęczę bo myślę, że chłopak to dziwnie odbierze, po prostu wstydzę się jęczeć i krzyczeć podczas sexu. Moje pytanie brzmi: Co ze mną nie tak i dlaczego nie mam orgazmu? Jak sama się masturbuję mam tylko łechtaczkowy, pochwowego nigdy dotąd nie doświadczyłam.

Gość TonyJaa
Prawda jest taka, że orgazm pochwowy, to bardzo mało kobiet osiąga, a w trakcie stosunku, to Ty sama, albo facet powinien stymulować Twoją łechtaczkę. Robisz wielki błąd, że się wstydzisz i nie jęczysz podczas stosunki :( Nawet przez to masz blokadę i będzie trudniej Tobie ponieść się prawdziwej rozkoszy i osiągnąć mega szczyt :)