Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryjetta.

Jestem tak zdesperowana ze zgodzilam sie na sex...

Polecane posty

Gość Maryjetta.

ze sponsorem ;/ za chwile ma oddzwonic kiedy co i jak

Gość ddfdfdfdfdfdf
wspolczuje... ale jak to wytlumaczysz przed przyszlym męzem?

Gość no to siup..
gratulacje:-P

miłego lizania włochatego śmierdzącego rowa i obwisłych jaj czego sie nie robi dla paru złotych

Gość Maryjetta.
Gdyby mnie sytuacja nie zmusila to nie zrobilabym tego. Do 2 tyg musze skas wytrzasnac kase. Mam mu jutro powiedziec ile chce za sex. Nawet nie wiem ile biora. Nie chce przesadzic,ale tez nie chce za malo. Myslicie ze 50 euro jest ok?

Gość dsadsa
miłego lizania włochatego śmierdzącego rowa i obwisłych jaj jaj sie nie liże , jaja sie ssie

Gość Maryjetta.
Nie robilam tego od 4 lat. Co powiem przyszlemu mezowi? Nic,bo nie chce faceta.

Gość Donata00
50 to biorą tirówy zostań ekskluzywną prostytutką zażądaj 500 no i jeszcze pierw weź kasę i udaj że masz alfonsa

Gość oby ci sie to nie odmienilo
kurewko

Gość Maryjetta.
Z jednej strony sie boje,a z drugiej nie moge sie doczekac. Tak dawno nikogo TAM nie dotykalam..

Gość KINte kunta
donata oo pracowalas w tym fachu skad te doswiadczenie:)

Gość Maryjetta.
Donata ale mowa o 50 EURO,nie zl. Podobno murzynki robia loda za 5 euro. Nie chce przesadzic.

Gość Donata00
kurwa filmów nie oglądacie 500euro to i tak średnio

Gość baśka z zakopanego
wiesz co obciągniesz mu i po sprawie...

Gość Maryjetta.
Bez przesady. 500 euro to pol pensji

Gość ddfdfdfdfdfdf
no to nisko sie cenisz, ja bym wziela z 2 tysiace za noc :)

Gość Donata00
Maryjetta. jesteś zwykłą kurwą na ulicy czy kobietą uprawiającą zawód prostytutki? kurwa bierze 5 z prostytutka 500

Gość no to teoretycznie masz
dwa tysiac, a praktycznie to takie same kurwiszcze z ciebie :D

Gość ddfdfdfdfdfdf
przeciez zartowalam. wolalabym umrzec z glodu niz dac dupy jakiemus ruchaczowi.

Gość Maryjetta.
Wiecej bym wziela jakbym miala piekne cialo i super forme. Od 4 lat nie kochalam sie,nie wiem na ile teraz mnie stac,boje sie na jezdca,ze moj kregoslup nie wytrzyma . Ale musze dac rade ;|

Gość Maryjetta.
Jutro wieczorem napisze jak bylo

Gość bez owijania w bawełnę
Maryjetta a czy Ty przypadkiem nie masz córeczki 6letniej i nie chorujesz na nerwice serca, od której umierają wszyscy w Twojej rodzinie, czy Ty przypadkiem nie jesteś tą rozwódką, która była w związku 20letnim z alkoholikiem... bo wiesz ten Twój nick wczoraj widziałam taki sam, udzielałaś się w innym poście gdzie broniłaś sadystycznej matki, która znęcała się publicznie nad swoją córeczką. Jedno uważaj na nerwicę serca ( jesli córeczka tak łatwo ją u Ciebie powoduje, że jak to napisałaś masz ochotę jej wpier***") to skoro teraz nie uprawiałaś sexu przez 4 lata i ten sex tylko dlatego, że jesteś ZMUSZONA ! (a co ktoś Ci pistolet do Twojej głowy przystawił, porwali Ci córkę? Zabrali Ci dom? Jeśli nie masz co jeść, nic złego każdy dobry człowiek żyjący w Polsce przez to przechodzi. Jeśli nie masz kosmetyków nie szkodzi, jeśli córeczka jest poważnie chora... idź do banku weź kredyt, a jeśli Ci go nie przyznają uprawiaj za pieniądze sex. ) Jeśli żaden z tych powodów to jesteś z tej samej półki co domowe prostytutki (jeśli nie spałaś z nikim 4 lata chyba możesz znaleźć kogoś kto będzie chciał uprawiać z Tobą sex bez pieniędzy, jak to się mówi skok w noc). Jesteś tą samą kobietą, która tak często kojarzona jest na świecie ze słowem "POLKA". Wybaczcie inne dziewczyny, jeśli się burzycie, że piszę że tak jesteśmy postrzegane ale taka jest prawda w filmach amerykańskich już któryś raz słyszałam taką anegdtotę o Polkach, mieszkam w Warszawie i widze jak naprawdę zadbane kobiety robią z siebie łatwe zdobycze. Wybaczcie , ale przez taką MARYJETTE i jej podobnych w świecie uważane jesteśmy za naiwne, lubiące sex za pieniądze suki, dziwki, prostytutki, kobiety sexulne etc. etc. etc. Osobiście brzydzę się Tobą mimo, że Cię nie znam. Jedno jeszcze napisze w tym długim poście oby Ci serce nie stanęło przez Twoją nerwicę kiedy będziesz od 4 lat uprawiała sex ZA pieniążżżżżki $ or bo masz prawdopodobnie córeczkę, która tak łatwo wypracowała u Ciebie nerwicę serca. BLEEEEEEEEEE

Gość Maryjetta.
Nie jestem po rozwodzie tylko panna z dzieckiem. Potrzebuje pieniedzy. Szukam pracy juz dlugo. Zadzwonil Polak,zona jego w Pl a on chce zaruchac. Takie to dziwne? Nie mam nawet od kogo tych pieniedzy pozyczyc. A corka powietrzem sie nie naje.

Gość Maryjetta.
Mialam fajna prace ale oskarzono mnie o cos czego nie zrobilam

Gość dfdffgghghgh
idź do mopsu, a alimenty???

Gość cwaniara
to nie ma juz innych sposobów na zarobienie forsy? Napewno są ale trzeba poszukać i pomyśleć, ale to co dla niektórych nie lada wysiłek http://poznajdate.com

Gość Maryjetta.
Za 2 tyg musze sie wyprowadzic a jestem splukana.