Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitaaa90

Jakie dodatki?

Polecane posty

Gość Anitaaa90

Wesele. Sukienka przed kolano, na jedno ramię, zwiewna, z szyfonu, kolor- czerwony. Mam ciemnobrązowe włosy, niebieskie oczy, złocista opalenizna. Jakie dodatki? Tzn jaki kolor. Buty, torebka, biżuteria, bolerko. Jeżeli chodzi o biżuterię to myślałam nad perłami...

Gość ja tam uwielbiam jeansy
perły mogły by być jeśli skomponują się kolorystycznie z resztą ubioru ;) a jaka to czerwień

Gość Anitaaa90
Jeszcze nie wiem, jaka czerwień, sukienka dopiero zamówiona na allegro, szyta na miarę, napisałam, że chcę czerwoną, więc nie mam pojęcia, jaki to będzie odcień. Sukienkę dostanę prawdopodobnie za tydzień, więc wtedy będę wiedziała dokładnie. Te perły bardzo mi odpowiadają. Będę miała upięte na bok loki. Buty, bolerko i torebka- czarne?

nie dobieraj czarnych butow, torebki i bolerka... bedzie oklepanie i nieco staroswiecko wg mnie. wg mnie najlepiej by było gdybyś zdecydowala sie na cieliste buty i ewentualną reszte

Gość Anitaaa90
cieliste buty to ciekawa propozycja, ale niestety, nie znajdę takich nigdzie, ponieważ nie mogę mieć wysokich obcasów (planuję jakieś 5- 6cm). Chyba jednak będę zmuszona wybrać czarne ewentualnie granatowe dodatki, jakieś niewysokie sandałki. French na paznokciach i smokey eyes.

Gość Passart.pl
Polecam dobrać dodatki w kolorze modnym w tym sezonie. Zielony, żółty, niebieski również metaliczny pasują do czerwieni. Proponuję założyć coś wyraźnego. Jakieś długie kolczyki w kolorze srebrnym albo niebieskim/fioletowym. W tym samym kolorze dobierz buty i całą resztę.Pamiętaj, żeby nie przesadzić z dodatkami. Czerwień nie znosi konkurencji. :)

Witam. Jakie dodatki do beżowej sukienki?. We wrzesniu jestem świadkiem na slubie brata ,sukienka beżowa do kolan, dopasowana Ja jestem wysoka brunetką, włosy długie Pomysłu na fryzure też brak:( Myślałam o kolorze koralowym, malinowym???? buty, zakiet poożecie:)

Do Anity- Ja też szukam bucikow na niższym obcasie 7-8 cm, wszystko nie da się ukryc pięne ale na szpilkach 12 cm :( Ja jestemm dosc wysoka (175cm) Przegladalam kilka aukcji i znalazła buciki cieliste na niższy obcasie, moze Ciebie zainteresują:) http://allegro.pl/134-bez-nude-czolenka-proste-balerinki-40-i1727840736.html http://allegro.pl/czolenka-nude-kwiaty-r-40-i1729458773.html ❤️NADZIEJA DAJE MI SIŁĘ DO BYCIA RADOSNYM❤️

Anito, dopiero doczytałam, ze masz sukienke leciutką z szyffonu, wiec lepiej beda wygladaly buciki delikatne, sandalki itp ;)

Gość Anitaaa90
Tak, sukienka z szyfonu, na jedno ramię, dopasowana w talii i w biuście, niżej rozszerzana. Kolor ma być czerwony, dziś się dowiedziałam, że to ma być taka jaśniejsza czerwień. I teraz się zastanawiam, czy czarne dodatki będą pasowały... może jednak granatowe. Czółenka faktycznie mogą być za ciężkie do takiej sukienki. czarna 28- malinowy kolor do beżowej sukienki- może wyjść fajnie. Do beżu pasuje wiele kolorów, może kobalt?

Anito-mierzylam żakiet w kolorze kobalt i ogólnie nie czuje sie w tych odcieniach, tak samo jak w fiolecie Malina, fauksja, koral turkus takieżywsze kolory) Tylko teraz czy buty i zakiet w tych samych kolorach czy buty moga byc cieliste-nude a rozjasnic wszystko zakietem?

do czewonego też fajnie wygladaja złote buciki:) Do Twojejn opalenizny tym bardziej :)

z czarnym to się zgodzę ,że troche staroświecko jak już(jeśli ciemne dodatki) to grafit albo stal jak, czy ciemne srebro , ciekawi mnie zestawienie takiej czerwieni ze złotem ;) a szczególnie starym złotem ,z delikatnymi perełkami też byłoby ciekawie z taką czerwienią

do czarnej 28 , do beżu(zalezy jaki to beż) pasuje wiele kolorów np czerwienie, bordo , niektóre ciemne śliwkowe fiolety , granaty , kolor kobaltowy i niektóre turkusy i zielenie (tylko kluczowe pytanie jaki to beż?)a w szczególności brązy

Gość dambomam.pl
Uwaga! Trwa akcja "Lato z Dambomam.pl". Zapraszamy wszystkich do bezgotówkowych licytacji na portalu www.dambomam.pl. Dla każdego kto wystawi przedmiot w kategorii "lato" 100 punktów plus 50 EXTRA! Także jeszcze niezalogowani użytkownicy mają szansę na licytację. Wystarczy się zarejestrować, dodać zdjęcie- i już otrzymujesz punkty potrzebne podczas aukcji. Do odebrania nowe kostiumy kąpielowe ze sklepu gWINNER, torba firmy David Jones ze sklepu BagiBagi.pl, Dodatkowo codziennie pojawiają się nowe przedmioty. Nie czekaj- licytuj już dziś!

nie wiem dlaczego tak sie dzieje, ale trzeba skopiowac cały link i wkleic w wyszukiwarke, wtedy powinna pokazac sie sukienka:)

Gość mis polarny w tropikach
wystarczy wkleić linka w okno przeglądarki, jak sama nie usunie spacji to ją usunąć ;) juz wiem jaki to beż , bardzo ładnie będzie wyglądać z żywą czerwienią , butelkową zielenią , jadeitowym zielonym , ciemną śliwką , turkusami i granatami, brązami ,rudościami ;) przy takim kolorze masz duże pole do popisu czarny niezbyt się nada stłumi taki lekki kolor , biały i popiele , kolory nude będą wyglądać dość mdło

miśiu- dzięki:) Kusi mnie ta czerwien :)ale co z żakietem torebka w jakich kolorach dodatki? buty i torebka moga byc czerwone a żakiet?

kupiłam czerwone szpileczki do sukienki i wyglądaja cUDNIE:) Teraz poszukuję żakietu i torebeczki:) Anito a jak u Ciebie z dodatkami, wybrałaś juz coś?

Gość Anitaaa90
czarna 28- tak, jednak czarne dodatki. Butów w innych odcieniach (nude albo granat) nie znalazłam u siebie w mieście. Zresztą kupiłam delikatne, niewysokie sandałki, moim zdaniem pasują idealnie. Jeszcze tylko jakaś biżuteria. To moja sukienka, ta krótka ale w kolorze tej długiej. http://moda.allegro.pl/anndeco-lena-krotka-szyta-na-miare-i1747091205.html Jaka biżuteria? Naszyjnik chyba odpada...

Anito-sukienka piękna:) Naszyjnik zdecydowanie odpada bo na ramieniu jest kwiat Myśle, ze złota biżuteria będzie pasowała

Gość Anitaaa90
czarna 82 dziękuję za radę, ale nienawidzę złota. Kupiłam bransoletkę i kolczyki z perełek ecru, powinny pasować :)