Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Co tam miśki? ;)

Polecane posty

no to dawaj miasto i nie marudż :classic_cool: ja od siebie dodam jeszcze,że się schlałam i teraz się trochę dziwnie czuje.. a i jeszcze wszystko mnie swędzi od słońca :classic_cool: to weź teraz może napisz co u Ciebie,co? :D

Gość suwka to troche chamskie
ze innych o wszystko wypytujesz a sama nic o sobie nie powiesz :O Blow pewnie sie najebalas w "uchu" albo na "pokładzie" ;)

Nie powiem. Hehe. Ja się nie schlałam :) Ale chyba to zrobię. Mam ochotę na luz.

a właśnie nie, ani w uchu ani na pokładzie :classic_cool: schlałam się na samej plaży :classic_cool:

własnie ja sie teraz tak dziwnie czuję :O taka zamulona..wszystko mnie piecze :( fajki się skończyły,jak zwykle z resztą :)

Gość a no tak w sumie sezon, na
plaże, też sobie jeżdze, ale do sopotu. A i tez z gdyni jestem ;)

o :) ja do sopotu dokładniej kamiennego potoku jeździłam w zeszłym roku..a dzisiaj znajomi zapytali czy idę z nimi na plażę no to poszłam :classic_cool:

Gość Sopot to najlepsze
miasto z całego 3city, Gdynią i Gdańskiem już rzygam. Do Gdańska niestety trzeba było jeździć na UG :O dobrze ze do października spokój z tymi głupotami :D

no ładnie w Sopocie ale ja tam wolę Gdynie mimo,że ta plaża jest zawsze taka zawalona .. ;)