Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joa--nn--aa

Czy nauczycielce przedszkolnej wypada....Zdjęcie.

Polecane posty

Gość a czemu nie ????????????
lepiej taki niz jakies skape stringi . nie krempaj sie!

a co, ze przedszkolanka to ma cala zakryta chodzić?? przeciez tego co nie powinno być widać to nie widać.

Gość czy jedziesz gdzieś ze swoimi
przedszkolakami i nie chcesz ich szokować/podniecać niepotrzebnie? A może masz tatuaż na czole, że jesteś przedszkoanką i wstydzisz się tego?

Gość Miraculum5
Moim zdaniem możesz sobie chodzić jak chcesz. Nie dajmy się zwariować. Praca to praca. Życie osobiste to zycie osobiste. Kropka. Chyba, ze na plażę idziesz z przedszkolakami :D Wtedy to najlepiej jakis babciny :D

Gość Joa--nn--aa
Dziękuję za NORMALNE OPINIE. Oczywiście negatywne też są mile widziane, o ile są kulturalne. Patrzę, że na tym forum przesiaduje coraz więcej frustratek, które wyładowują swoją złość na innych, poprawiając tym samym swój nastrój, co osobiście uważam za nienormalne. Na mnie ten strój nie wyglądałby tak sexownie jak na tej modelce, to rzecz jasna. Jednak chodzi mi o kolor czerwony i tak się właśnie zastanowiłam czy wypada. Wszędzie roi się od rodziców dzieci.

Gość Joa--nn--aa
Mieszkam w niewielkim mieście z jeziorem i na każdym kroku można spotkać rodziców dzieci z mojej grupy. Dlatego zapytałam co o tym sądzicie. :)

Gość wypadaaaa
stój kąpielowy ma najczęściej dwie części, a ten ma jedną :) nauczycielka tez człowiek nie będzie w pantalonach leżeć na plaży, no i chyba nie z przedszkolakami ta plażą, prawda?

Gość ktos zadal ci pytanie
czy masz tatulaz na czole ze jestes PRZEDSSZKOLANKA. wyksztalcona osoba a zadaje takie durne pytania ;/

Gość Joa--nn--aa
Pijany kjójićek - tak, zadałam. Uwierz. Ja natomiast nie wierzę, że masz taki nick.

Gość Joa--nn--aa
A czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Mieszkam w MALUTKIM mieście. Rodzice mnie znają. Spotykam ich każdego dnia w różnych miejscach, na plaży również. Nie muszę mieć napisane na czole, że jestem nauczycielką przedszkolną, aby wiedzieli, że nią jestem.

nie wiem jaka jest podstawa twej niewiary skoro jednak mam (: chodzi o to zacofanie, nie założę sexy stroju, bo : jestem przedszkolanką, urzędniczką, i inne... takie coś tylko w Polsce :)

nawet jakby rodzicom sie to nie spodobało...to co? pójdą na skarge do dyrekcji i co powiedzą? ze PAni X pokazuje się w stroju jednoczesciowym na plazy? hahaha;) rozumim,ze jest to powód do reprymendy...plisss

Strój jest bardzo ładny. Myślę, że mamy dzieci nie będą miały nic skromniejszego od tego co ty chcesz kupić a jeśli chodzi o kolor to najlepiej dobrać do urody, nie wiem jak wyglądasz więc z kolorem raczej ci nie doradzę.

Gość Joa--nn--aa
A przepraszam bardzo, w którym to momencie pisałam, że chcę kogokolwiek łapać na dziecko?

ale bedzie łach jak jakis rodzic dziecka z twojej gruopy to czyta a potem zobaczy sie w tym bądz co bądz charakterystycznym stroju, od razu cie skojarzy i bedzie łach. TINK EBAŁT YT. RYLI. a tak serio to ja nie widze przeciwskazan, bo kostium ladny i nie wyzywajacy ale to juz chyba pisalam??? czy nie.. nie wiem ;p

Gość Joa--nn--aa
Może któryś czyta, przynajmniej będzie wiedział, że miałam rozterki. ;)

no to troche wstyd sie pytac o cos na kafe.. .