Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hard cor ryś

nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Gość hard cor ryś

sama nalegała na spotkanie,znamy się przez jej brata od 4 lat,ja mam 27 ona 25.piękna mądra kobieta jej brat trochę pośredniczył w załatwieniu tej pierwszej randki i nie wiem co o tym myśleć zaprosiłem ją do super lokalu,wcześniej rezerwacja,ja w gangu z bukietem kwiatów polnych specjalnie na pierwszą randkę przygotowanych/kwiaciarnia to poleca/ a moja wybrana wpada w dresie :O jestem załamany

Gość wilk w owczej skórze
to zwykła dresiara przeleć ją i olej

Gość hard cor ryś
nie to nie dresiara,chyba mnie sprawdza piękna osobowość ale kurde taki dziwoląg ,że chyba nie udźwignę

Gość yupomir
no co ty sie szczypiesz gang czy dres to tylko szmaty. ważne ze przyszła znaczy sie coś tam jest

Gość jak przyszła w dresie
to cie traktuje tylko jako kumpla , kolega brata , nic więcej

Gość mam ciagle Cie w myslach
kto chodzi w dresie i to do lokalu ? zenua :o

Gość nie udźwigniesz ojej
żałosny laluś z ciebie :-O dres czy suknia balowa, co za różnica :-O to ona miała bycnajważniejsza a nie jakieś łachy :-O Boze w tej Polsce to ludzie tacy zacofani, tylko forma się liczy i nic więcej tylko forma :-O zero treści tylko jak kto wygląda i czym sioę może pochwalić :-O za granicą ludzie w piżamach chodza do sklepu i jakoś ludzie sa w stanie to udźwignąć :-) masz rację nie udźwigniesz tego, bo jestes żałosny

Gość hard cor ryś
ja ją chcę i zdobędę :classic_cool:

Gość yupomiros
te, synek, dres i dres to nie zawsze to samo. u kempinskiego nie patrzą w co jestem odziany, ważne ze za penthous place

Gość IMO13834
nie udźwigniesz ojej "Boze w tej Polsce to ludzie tacy zacofani, tylko forma się liczy i nic więcej tylko forma zero treści tylko jak kto wygląda i czym sioę może pochwalić za granicą ludzie w piżamach chodza do sklepu i jakoś ludzie sa w stanie to udźwignąć" Na ślub, albo pogrzeb, także w piżamie dupę przytargasz, głupia cipo?

Gość mam ciagle Cie w myslach
"za granicą ludzie w piżamach chodza do sklepu i jakoś ludzie sa w stanie to udźwignąć " mylisz sie, jezdze po swiecie i widze, ze ludzie wieczorami elegancko sie ubieraja, nawet mlode dziewczyny i w takim stanie ida do lokalu, zwlaszcza angole,gdziekolwiek by nie byli choc wydaje sie to dziwne.

Gość yupomiros
taaa angole, te z długimi zębami

Gość nie udźwigniesz ojej
tak przytargam, a tobie gówno do tego niedołęzny prawiczku :-D

Gość yupomiros
jak byś poszedł to byś nie zakisił

Gość hard cor ryś
yupomiros te, synek, dres i dres to nie zawsze to samo. u kempinskiego nie patrzą w co jestem odziany, ważne ze za penthous place a ty myślisz ,że ktoś tu wie o czym gadasz:O :D weź nie wysilaj się bo to izba od 88 IQ do 99 IQ :P

Gość IMO13834
nie udźwigniesz ojej "tak przytargam, a tobie gówno do tego niedołęzny prawiczku" Spokojnie lala, ja tylko niewinnie stwierdzam fakt, iż jesteś kretynką. :classic_cool:

Gość asystentka aniola
Zaprosiles dorosla kobiete 25 lat, jak sam piszesz do super lokalu,wiec chyba wiedziala gdzie idzie i ona przychodzi w dresie ????? skad ona sie urwala ? :o i to ma byc ta "madra" kobieta - wspolczuje :(

jak byś poszedł to byś nie zakisił żadna strata...szkoda tylko czasu....:classic_cool: W tym momencie też nie rozumiem kobiet a kto je rozumie , skoro wy , nie rozumiecie siebie? 💤:P