Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotny_chwilowo

beyonce i was here co powiecie

Polecane posty

taka ballada... chyba niezbyt lubię takie utwory w których za wszelką cenę chce się pokazać możliwości głosowe wokalistki ogólnie Beyonce sznuję i uważam że śpiewać umie

Chcę zostawić ślady moich stóp na piaskach czasów Wiem, że tam było coś takiego, coś takiego, co straciłam za sobą Kiedy opuszczę ten świat, opuszczę bez żalu Zostawiam coś, co utkwi w pamięci Więc oni nie zapomną Byłam tutaj... Żyłam, kochałam Byłam tutaj... Zrobiłam, skończyłam, wszystko co chciałam I to było więcej niż myślałam, że może być Zostawię mój znak, duszę, wszyscy będą wiedzieć Byłam tutaj... Chcę powiedzieć: żyłam każdego dnia, dopóki nie umarłam Wiesz, że ja, było coś w środku, czyjeś życie Serca, których dotknęłam, będą dowodem, że odchodze Że zrobiłam różnice i ten świat zobaczy Byłam tutaj... Żyłam, kochałam Byłam tutaj... Zrobiłam, skończyłam, wszystko co chciałam I to było więcej niż myślałam, że może być Zostawię mój znak, duszę, wszyscy będą wiedzieć Byłam tutaj... x2 Chce tylko żeby wiedzieli Że oddałam wszystko, starałam się Przyniosłam komuś szczęście Niech ten świat żyje lepiej właśnie dlatego, że... Byłam tutaj... Byłam tutaj... Żyłam, kochałam Byłam tutaj... Zrobiłam, skończyłam, wszystko co chciałam I to było więcej niż myślałam, że może być Zostawię mój znak, duszę, wszyscy będą wiedzieć Byłam tutaj...

Świetna nowa płyta. I was here to jedna z fajniejszych piosenek. Ale najlepsze to: Countdown i Start over. Beyonce nie ma sobie równych. To moja diva. Kochana jest