Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna2525

Był ktoś na wyspach kanaryjskich ?

Polecane posty

Gość samotna2525

Warto jechać ? Fajni mężczyzni ?:D Myślę nad samotnym wyjazdem na tydzień. Może ktoś był na osławionych kanarach ?:)

Gość KKKKSKSSSKKK
Dziś spotkałem kanara w autobusie. Nie był fajny.

Gość Co za różnica
Mój lekarz kardiolog jeździ na Kanary minimum raz w roku ale prawdopodobnie z żoną;-) Ma ok 60-ki, jeżeli ten przedział wiekowy Ciebie interesuje to jak najbardziej polecam Kanary;-) Żeby nie było jako specjalista jest wybitnym fachowcem na dolnym śląsku:-)

Gość Co za różnica
Mój lekarz kardiolog jeździ na Kanary minimum raz w roku ale prawdopodobnie z żoną;-) Ma ok 60-ki, jeżeli ten przedział wiekowy Ciebie interesuje to jak najbardziej polecam Kanary;-) Żeby nie było jako specjalista jest wybitnym fachowcem na dolnym śląsku:-)

Gość gggh
mam dokładnie taki sam plan ! pojechac sama na tydzień na kanary i odpocząc....

Gość mieszkałem 2 lata w
Las Palmas. co cie interesuje?

Gość WildBitch
podobno tam na lanzarote najlepsze imprezki ;) ja w nastepnym roku sie wybieram do furtenventura ale z chlopakiem :D

Gość bhbjbhj
we wszystkich kurortach, do ktorych przybywaja biale kobiety jest pelno ruchaczy, ktorzy kwiecistym jezykiem obsypuja kobiete komplementami, aby nozki poszly na bok, te mysla, ze spotkaly tego jedynego, ze sa wyjatkowe, a po wakacjach wracaja do szarej rzeczywistosci. Schemat wszedzie jest ten sam, obojetnie czy to egipt, maroko czy wyspy kamnaryjskie🖐️

Gość samotna2525
Nie szukam przygód na jedną noc! Chcę odpocząć po prostu pobyć sama, a jeśli spotkam miłego chłopaka to czemu by nie iśc z nim np na kawę. Czy jest bezpiecznie tam , czy jak wyjdę póżnym wieczorem to nic mi się nie stanie ?