Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xnieoobliczalnax

Co zrobić żeby facetowi znów zależało na mnie?

Polecane posty

Co zrobić by jemu znów zależało na mnie? Jesteśmy razem przeszło 4 lata a on myśli, że ja nigdy nie odejdę... Bardzo go kocham a on przestał mnie doceniać, szanować nie ma dla mnie czasu... Co robić? Prosze o pomoc!

Gość powiem szczerze. 4 lata to już
stare małżeństwo. i dlatego tak jest. pomyśl raczej nad zmiana niz nad reaktywacją.

Gość KKKKSKSSSKKK
Jest coś co odświerzy związek. NIe wiem czy mu będzie na stałe zależało, ale na nowo możesz go fascynować, a to się może dalej przełożyć na związek. Niektórym kobietom pomogło innym nie.

jesteśmy młodzi... a co z małżeństwami do końca życia? Ja już przestaje wierzyć w miłość... sugerujesz, że on się nie zmieni?

Gość Donata00
"Ja już przestaje wierzyć w miłość" czyli go nie kochasz zostaw go bo tylko się razem męczycie

Gość KKKKSKSSSKKK
KObieta niestety musi zawsze fascynować i uwodzić faceta, przynajmniej raz w tygodniu. W dodatku nie mozna uprawiać seksu za często, bo staje się czymś przeciętnym. Kup coś seksi, półprzezroczystego, uzyj lekki ch kwiatowych perfum, albo takich jakie mu sie bardzo podobają i dodaaj feromony. Feromony mają nie tylko lekko erotyczne działanie, ale także działają socjalnie. Zmień coś, żeby dzień nie wyglądał jak każdy inny i ty żebyś nie wyglądała jak zawsze.

Gość powiem szczerze. 4 lata to już
małżenstwo na całe życie? są takie. np moje. po 10 latach kompletna nuda. układ partnerski. skoki w bok. i tyle.

Przestałam wierzyć w tą miłość jak z telenowel... Nigdy nie oczekiwałam by był romantyczny, zawsze pozwalałam na wyjście z kumplami, ufamy sobie i w ogóle, znamy się na wylot... wpadliśmy w rutynę... do urozmaicenia wyprowadziłam się od niego, Mieszkaliśmy 2 lata razem wiele razem przeszliśmy, jego wypadek - szpitaleee... Moje problemy osobiste... BARDZO WIELE.... Tłumacząc słowa "przestałam wierzyć w miłość" chodzi mi o niego, czy on mnie jeszcze kocha... Jest typem człowieka który nie wyraża swoich uczuć, ale zawsze chce usłyszeć czy go kocham... Po prostu on jest pewny, że już mnie ma i nie trzeba o mnie zabiegać... A jestem młoda...

Gość KKKKSKSSSKKK
Spróbuj feromony.