Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwnionaaa

potrzebuje subiektywnej opinii . Nie rozumiem czemu sie tak dzieje

Polecane posty

Gość zdziwnionaaa

. W sumie nie ma w tym nic dziwnego , ale ja poprostu nigdy nieuważałam się za atrakcyjną . A tu nagle na każdym kroku zaczepia mnie jakiś facet. Mam 16 lat , a męzczyżni mają ok 24 lat w góre . Nie będe wspomniać o robotnikach czy zdesperowanych dziadków , którzy próbują wyrwać jakąś młodą dziewczyne na niefajne , wulgarne teksty . Ale to chyba każdej dziewczynie sie zdarza. u mnie chcodzi o coś zupełnie innego . Na kązdym kroku zaczepiają mnie naprawdę fajni faceci , są bardzo mili i w ogóle. Panowie obsługi sklepów są dla mnie jak do rany przyłoż . I albo to już moja obsesja ale wszyscy sie na mnie gapią :O Chętnie umówiłabym sie z którymś z tych męzczyzn ale 4-8lat to naprawde duża różnica dla mnie . No i kompletnie nie wiem czemu tak nagle wzbudzam ich zainteresownie . Nigdy nikt mnie mnie w taki sposób nie zaczepiał . A nie zmieniłam sie bardzo. prosze powiedzcie mi co o tym myslicie ?

Zmieniłaś się bardzo... jest różnica między np 14 a 16 latką ;D Gdy się ja przekracza faceci przestaja patrzec na ciebie jak na dziecko... to normalne.. przywykniesz

Moja opinia jest taka: nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz. A poza tym skąd mamy wiedzieć? Nie wiemy jak wyglądasz, jaki masz sposób bycia, więc nikt Ci tutaj na to pytanie nie odpowie.

wcześnie byłas dzieckiem a teraz juz stajesz sie kobieta dlatego tez zaczelas wzbiudzac zainteresowanie mężczyzn

Gość Kajetan Wesołowski
zatem