Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gatka szmatka

Koneserzy małych piersi

Polecane posty

Gość Gatka szmatka

Czy są tu tacy? Czy są tacy w ogóle? Tak, mam małe. I tak - jestem zakompleksiona. Moje piersi nie podobają się nawet mojemu chłopakowi. I jestem tu po to tylko, żeby usłyszeć jedno miłe słowo na temat małych cycków!

Gość małe cycki są fajne
duże cycki sa przereklamowane i wiszące. jeszcze jak sutkami do przodu to obleci. ale jak sutkami na dół to rozpacz. ciesz się że masz małe bo są najlepsze!

Gość gnfgjnfnjtrjhrryjyrsj
Ja mam małe, ale mojemu chłopakowi podobno się podobają ;) P.S. Jeśli się niby nie podobają Twojemu, to w jaki sposób go podniecasz? Na bank się podobają ;)

Gość Jakovlev
małe znaczy rozmiar B ?

Gość zniesmaczona panna młoda
witaj w gronie. A mi właśnie narzeczony podczas wygłupów powiedział (..) moje małe cycki" i nagle zdębiał bo walnął taką gafę że hoho. Owszem mam małe i on to wie ale jakoś do tej pory tj 5 lat nigdy mi tego nie powiedział, zawsze mówił że mu się podobają i wcale nie sa małe aż tu BACH! Zapomniał się czy co (?) A teraz się tłumaczy że wyrwała mu się taka głupota i że wcale tak nie myśli, że się przejęzyczył bo chciał coś innego powiedzieć. Kłamczuch? Pewnie tak

Gość Jakovlev
Jesli laska ma klate podobną jak u faceta to jestem na nie . W przypadku gdy chodzi zas o male piersi ktore mieszcza sie w dłoni to jestem na tak .

Gość lula24
Mam B... Maleństwa...

Gość zniesmaczona panna młoda
mój mówi ze go podniecam...ale tylko mówi bo jakoś w praktyce tego nie czuje ( seks raz na 2-3 tygodnie i to tylko jak ja zainicjuje) . I pomyśleć że mamy się niebawem pobrać..

Gość Gatka szmatka
Sorry, małe to komplement. Mam maleńkie. Maliznotki. A jak go podniecam? Może sobie wyobraża Pamelę? Niby tak powiedział, że się mu cała podobam, ale przecież nie mógł powiedzieć: cała oprócz cycków. A wiem to stąd, że mi czasem np mówi: daj, pomasuję, to urosną. Jakby się podobały, to by nie chciał, żeby rosły.

Gość lula24
Gatka szmatka-------> a może mówi tak bo chce żebyś była zadowolona, wie, że nie podobają Ci się małe?

Gość Gatka szmatka
Yavagrana, a Twój mąż jest zajęty?;> Bo chcę, żeby się moimi też ktoś raz pozachwycał :P

Gość popatrz tutaj jakie śliczne
ja jestem wplny i lubię małe piersi

Gość Gatka szmatka
lula24, wie. I przyznam, że zaczął tak mówić odkąd ja zaczęłam narzekać. Nie było tematu piersi - nie było problemu z jego strony.

Gość Gatka szmatka
popatrz tutaj jakie śliczne, ta pani jest taka śliczna, że jej nie trzeba piersi :) Ja, niestety, nie mam nienagannego ciała, więc chociaż cycuś by się przydał. I kurczę, ja nie chcę zmieniać faceta, tylko dlatego, że mam wybrakowane ciało. Ale zapytam: skąd jesteś?:P

Gość z małopolski
:D

Gość Gatka szmatka
Masz jeszcze jakieś inne zboczenia?:P

Gość mam. lubie szczupłe panie
zwracam uwagę na włosy i dłonie. oraz oczywiście na oczy bo one są zwierciadłem duszy.

Gość Gatka szmatka
Fajni jesteście:) Spodziewałabym się raczej: - hahaha, nigdy nie będziesz sexy - a ja mam duże D i na pewno podnieciłabym twojego faceta - idź się utop desko, daj żyć facetowi - ...

Gość nie wszystkie panie
i nie wszyscy panowie na tym forum to idioci i idiotki.:D

Gość Gatka szmatka
Jak mnie chłopak rzuci dla jakiejś Cyceliny, to ja Cię znajdę w tej Małopolsce :D Jestem szczupła i mam zadbane włosy i dłonie ;D

Gość Oranyażzanadto
Małe są w porządku. Byle by były. Ale są w porządku.

Gość no widzisz. ale nie chcę
żeby Cię rzucał. życzę powodzenia.:D