Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoj bo strzelam

CZY FACECI TO SZMATY??

Polecane posty

Gość stoj bo strzelam

Dlugo tak wlasnie myslalam bylam zblazowana i niefajnie doswiadczona przez zycie ( w duzej mierze na wlasne zyczenie z reszta). I wiecie co? Stwierdzilam wlasnie ze zdziwieniem, ze generalizowanie jest kompletnie bez sensu. Poznalam ostanio trzech facetow na raz i teraz troche nie wiem ktorego wybrac. Sek w tym, ze oni wszyscy sa w porzadku. I w dodatku dwoch z nich poznalam na Sympatii, wiec tez nie ma sie co tak do tego portalu czepiac ( a sama to wczesniej robilam). Jeden z nich na przyklad nie jest taki przystojny, ale ma tak cudowny charakter i jest dobrym na maksa czlowiekiem, to na prawde czuc. Jest mlodszy ode mnie o 5 lat, ale ja sie calkiem dobrze trzymam. Nie jest, jak to angole mowia, " sex focused". No suuuper chlopak po prostu. Taki co to z nim mozna spedzic lata cale. Drugi z tych facetow jest 5 lat starszy ode mnie i jest przystojniakiem. Jest umiesniony ale bez przesady, co my kobiety oczywiscie ubostwiamy. Na poczatku ocenilam go tylko po wygladzie i stwierdzilam ze na pewno jest chooyem z charakteru. Ale okazalo sie ze wcale nie. Spotykam sie z nim juz od miesiaca, nie czesto ale spotykam. Jeszcze nie bylo miedzy nami seksu i widac ze nie tylko o to mu chodzi. Powiedzial wlasnie przez telefon ze zalezy mu na mnie. I ze chce zlozyc rodzine w niedalekiej przyszlosci ( juz troche czas najwyzszy wiec moze kiedys byl inny). A trzeci chlopak jest bardzo slodki i jest tez mlodszy. I jest jasnym mulatem. I ma tez super charakter, ale nie mam teraz czasu tez go opisywac. Zaraz musze uciekac, chcialam tylko powiedziec wam dziewczyny, ze nie ma co generalizowac ze wszyscy faceci to chooye, bo tak wcale nie jest. Zdarzaja sie fajni, tylko trzeba tych fajnych wybrac. A jak ktos jest chronicznie nieszczesliwy w zyciu, to moze to ta karma, ktora do czlowieka rzekomo zawsze wraca??

Gość hyras
haha tak tak :D a ci, którzy byli chooyami na początku Ci na chooyów wyglądali ? :D

Gość rewguihy
bardzo duzo to szmaty... niestety zycze Ci powodzenia

Gość kwartnik
jedna uwaga, kobiety pozwólcie facetom dorosnąć do związku :)