Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana i zaniepokojona

Randka z netu

Polecane posty

Umówiłam się z chłopakiem poznanym w necie. Boję się... tego jak wypadnę, co sobie o mnie pomyśli. Widział moje zdjęcie, ale wiadomo, na żywo to inne wrażenie... Mam kompleksy i stąd mój stres. To drugi raz, kiedyś już się spotkałam z jednym chłopakiem, ale nie zaiskrzyło. Odezwał się do mnie jeszcze później, ale ja nie chciałam kontynuować tej znajomości. A tym razem jakoś podświadomie mi zalezy...

Gość Zostawiony
Nie martw sie, nie masz nic do stracenia :)

Ja to jestem chyba dziwna, bo bardziej niż tego, że sama mogę być rozczarowana stresuję się tym, że on może się rozczarować. Gdybym widziała, że jest zawiedziony zdeptałoby to moje poczucie własnej wartości do reszty.

Gość Zostawiony
Rozumiem Cie doskonale, mam tak samo ;) W kazdym razie nie oczekuj zbyt wiele, potraktuj to jako przygode, która moze ale nie musi okazac sie czyms przelomowym :) http://www.youtube.com/watch?v=gsRuYhNKYP4

Przed tym pierwszym spotkaniem, o którym pisałam jakoś się nie stresowałam, mimo że był to pierwszy raz. Właśnie chyba mi nie zależało. Jak o tym myślę to sama się zastanawiam, po co było to spotkanie, moze liczyłam że w rzeczywistości będzie jakieś WOW... A było dokładnie tak, jak sobie wyobrażałam, on był taki jak przez net, wyglądał jak na zdjęciach, ale mógłby być tylko moim kolegą, a on chciał czegoś więcej, a poza tym ja już kolegów nie szukam. A teraz mi zależy... No nic, zobaczymy jak będzie :) Lubię Dżem :) Skąd Twój nick?

Gość Zostawiony
Mój nick ? Tak jakos przyszedl mi do glowy w pierwszym momencie ;) Trafilem na to forum gdy szukalem zludnie sposobu aby przyciagnac do siebe dziewczyne, ktora mnie zostawila dla innego ;) W jakich okolicznoscach poznalas sie z tym chlopakiem? Portal randkowy ? Nie mam doswiadczenia w tych sprawach, w dodatku po kilku piwkach mozg pracuje inaczej ale jednego jestem pewien, nie rob nic na sile. Dobrze, ze szukasz ale nie probuj zdobyc go za wszelka cene. Badz soba bo to jest najwazniejsze, wszystko i tak pozniej wyjdzie ;] Jesli z nim sie nie uda to i tak ktos kiedys stanie na twojej drodze i bedziesz wiedziala, ze to ten wlasciwy ;] Wydaje mi sie, ze jesli poznajemy kogos przez internet to sami tworzymy sobie jego obraz i podciagamy to pod swoj ideal, stad pozniejsze rozczarowania. Ja tez zawsze bardziej boje sie, ze moge kogos rozczarowac niz sam zostac rozaczarowany. To chyba normalne. Glowa do gory ;) Ratatatam, ratatatam ;) http://www.youtube.com/watch?v=gsRuYhNKYP4

Gość chyba olana
Poznałam go na portalu randkowym. Podobnie jak poprzedniego. Nie tworzę sobie jakiegoś tam wyobrażenia, bo wiem jak to jest przez net. Chyba po prostu zależy mi, żeby poznać kogoś z kim będę chciała być, ze wzajemnością oczywiście. W realnym świecie nie bardzo mi idzie, ktoś jakiś czas temu bardzo złamał mi serce, po tym właśnie stwierdziłam, a może raczej chciałam sobie udowodnić, że jest na pewno na świecie wielu facetów bardziej wartościowych od niego, a najprostszą droga był net. I tak jakoś wyszło.

Nie martw się on też pewnie nie jest ideałem ze zdjec będzie dobrze ;)

Gość Zostawiony
Bedzie dobrze ;) Wazne zebys nie oczekiwala zbyt wiele, wtedy ewentualne rozczarowanie bedzie mniejsze ;) Ja jednak mysle, ze bedzie dobrze ;] U mnie leci teraz: http://www.youtube.com/watch?v=BfIShNt9WbU ; )

Gość Zostawiony
Nanaya ma calkowita racje ;)

Ja już od godziny ciągle słucham sen ;D Kazdy kiedys się zraził do facetów nie ma co się załamywac... i należy starac się dalej walczyc o lepsze jutro...w ramionach facta czy nie ważne by życ w zgodzie ze sobą;) Bedzie ok;)

Zostawiony jesteś jedynym facetem jaki przyznał mi dzis racje ;p Nie bede tego ukrywac... już Cie lubie ;p

Gość Zostawiony
Ja sobie ostatnio kupilem harmonijke ustna i przygrywam whisky ;D Musze jeszcze opanowac jednoczesna gre na gitarze i harmonijce ;D Nanaya zgadzam sie w 100%. Partnerzy przemijaja, znajomi sie zmieniaja. Wazne zeby miech zawsze chociaz najmniejszy punkt odniesienia, jakas stalą z czasow kiedy byles szczesliwy. Jesli zyjesz w zgodzie z samym soba to juz jestes na dobrej drodze. Co ma byc to bedzie ;)

Gość żaba żabula żabeńka
też kiedyś ja przed randką z pewnym facetem z netu umierałam ze stresu. teraz umieram z tęsknoty, kiedy go chwilowo przy mnie nie ma :)

hm...jak syn Ryśka na filmie będziesz wywijał ;P Z gitarą to już utrudnienie hehe za dużo rzeczy na 1 raz jak na moją głowe ;p opnowac gre jest trudno a tak to już kosmos ;p Nikt nie zna swojej przyszłości... przezywamy jakieś tam dramaty ale to nasza droga jaką może musimy przebyc by osiągnąc to czego pragniemy... wchodzimy w jakieś związki dostając bagaż doświadczeń...ale gdby nas los potoczyłby się inaczej moglibyśmy byc dziś w innym miejscu... byc innymi ludzmi... jednak np. ja nie chcialabym byc innym człowiekiem dobrze mi z moją osobowością...a ją stracic , to jak stracic życie by w naszym ciele mieszkała juz inna dusza... Troche pobiegłam z filozofią ale główna myślą jest to byś doceniała to kim jestes, lekcje jakie dało ci życie i choc czasem wiatr wieje w oczy szła przed siebie z uniesioną głową... bo przed Tobą jeszcze wiele dróg prowadzacych do szczescia nie przegap ich tylko dlatego że chcesz spuscic wzrok...

Gość Zostawiony
Wydaje mi sie, ze tym razem to nie jest jednak takie proste jak napisalas;) Niektórym wiatr wieje oczy nieco silniej niz innym. Nie kazdy jest w stanie sobie z tym poradzic, ważne jedank aby próbować bo bez tego jesteśmy stracieni z góry. Niemniej jednak ja też lubie swoja osobowos bez wzgledu na wszelkie wady, ktore sa do niej przypiasane. Niestey czlowiek nie sklada sie jedynie z osobowosci a ludzkie spojrzenie jest bardzo powierzchowne ;) http://www.youtube.com/watch?v=Tniz76ZVM1g&feature=related

Gość Zostawiony
Zarazilas mnie Victorią, nie lubie tej piosenki bo zaczynam przy niej marzyć ;)

To fakt ;p jednak jesli zamkniemy się w sobie ze strachu przed otoczeniem wiele moze nas ominac...

Gość Zostawiony
Marzenia sa fantastyczne ale kiedys trzeba dorosnac i czesc z nich porzucic a czesc zaczac realizowac ;) Trzeba zaczac zyc ;]

hm...juz nie pamietam kiedy ostatni raz o czyms marzyłam...chyba ze wszystkich zrezygnowałam...

przyznaje w tej rozmowie mogłyby byc to i moje kwestie jak się zastanowic ..."mój" Ty mały psychologu hehe

Gość Zostawiony
Nie taki mały ;D ;) Wszyscy juz spia a ja bym poszedl jeszcze na jakies piwko ;) To takie moje male marzenie ^^ Trzeba iść spać. Dobrej nocy, życzę sennych marzeń ;)

Heheh oj też bym poszła ;) Dobranoc miłej i spokojnej nocy śpij dobrze;)

Gość Zostawiony
To czekam na Ciebie na molo w Sopocie. Bede mial ze soba zaopatrzenie ;) Za ile bedziesz ? :D