Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BRAVURKA

mężczyzna idealny...

Polecane posty

chyba sobie daruje takie obiady ;p i zwiazki z duszeniem w tle ;D dopisze do listy ideału -nie bedzie mnie wkurzał do granic mozliwosci z sadystycznym zacieciem konsekwentnie podburzając mnie ;D i będzie ok

Nie to pewnie był facet od gazu czyli putin zrobi wam off gazu armia wam nie pomoże i to bedzie okolo roku 3000 bo wtedy bedziecie miec normalnych polityków.

Wiesz...musieli skrótami ... facet był mały i całośc źle wyglądała na kombinezonie

Gość BRAVURKA
Gdyby twój partner wykonał powyższe polecenie byłby kretynem(Albo co gorsza masochistą) ,co z kolei kłóci się z jednym z punktów;P Jeżeli to azjata , to istnieje możliwość ,że to kamikadze;p

hm... ale w punkcie miałam by potrafił mnie uspokajac ;p To mozliwe ewentualne blond włoski wyjasnic bysmy mogli fetyszem do przebierania się za postaci anime ;p Pewnie miał byc czarodziejką z księzyca ale mu nie wyszło

Gość BRAVURKA
w roku A.D. 3000 będzie rządził PUTINOW XVIII . A na kombinezonie to chyba pisało ''NKWD'' . NAJBARDZIEJ DZIWIŁ 3-DNIOWY ZAROST , WOŃ ALKOHOLU I CZAPKA USZATKA , KTÓRĄ MIAŁ NA GŁOWIE [ TO BYŁA MROŻNA ZIMA ] ;p

Gość BRAVURKA
ODNOŚNIE CZARODZIEJKI Z KSIĘŻYCA . JAK BYŁEM MAŁY TO PAMIĘTAM ,ŻE LECIAŁA W TELEWIZJI NA RTL 7 BODAJŻE . LUBIŁEM TĘ BAJKĘ;P

Oni muszą posiadac maszyne do podróży w czasie ! a moda lubi powracac moze tak nosza sie w tych latach ;p

też ja lubiłam moim ideałem wtedy był taxido ;D CIACHO !

do ideału dopisac -musi wytrzymac ze mną oglądanie jeszcze raz czarodziejki z księżyca i czasem innych anime xD o.O

Gość zachmurzone dzisiaj niebo
Nanaya -mój mój mój ;D To mi się spodobało, widać, że w miłości idziesz na całość ;)

Gość BRAVURKA
HE HE . TROCHE MARTWI MNIE KIERUNEK W JAKI ZMIERZA TEN TOPIK ;P ZACZEŁO SIĘ OD DEFINICJI IDEALNEGO FACETA A DOBRNELIŚMY DO CZARODZIEJKI Z KSIĘŻYCA;P MAKABRA...

Gość BRAVURKA
ROZWIŃMY TEMAT... IDEALNA KOBIETA MOIM ZDANIEM...

zachmurzone dzisiaj niebo heheh czasem tak bywa ;) ale zwykle to ja trzymam sie z bezpiecznej odległosci aż nie zaufam całkiem ;)

no nie mów mi tylko że ideałem bedzie czarodziejka z ksiezyca ;P no ok czekam na definicje ideału ;)

No jasne, nie ma co się "podniecać" od początku i na starcie lepiej zachować dystans, a jak się poukłada, to wtedy ewentualnie dojść do stanu "mój mój mój" :) a więc idealna kobieta to taka.... która wymienia cechę "mój mój mój ;D" jako niezbędną u jej wymarzonego faceta :P sorki że ja ciągle o tym ale jakoś mi się to spodobało i pozytywnie nastroiło od rana :D

niepotrzebnie :) czasami trzeba umieć docenić to, co mamy w sobie zajebiste ;P zresztą pomyśl sobie, że nieświadomie wpłynęłaś na kogoś pozytywnie od rana, a to nie powód do wstydu ;)

Gość BRAVURKA
WIERNA,ODDANA,SKROMNA,WESOŁA,WYROZUMIAŁA ( I TO BARDZO ;P) ,UCZCIWA, INTELIGENTNA,OCZYTANA,I MUSI POLUBIĆ MOJEGO PSA , KTÓREGO NIE POZBĘDE SIĘ ZA NIC NA ŚWIECIE,NIEKŁÓTLIWA(TROCHE O TO TRUDNO)WARTA ZAUFANIA I MUSI MIEĆ BOSKO ZIELONE OCZY MUSI: -LUBIĆ PODRÓŻE( ZWŁASZCZA SPONTANICZNE), -WYPADY W DZIWNE MIEJSCA(NIE PYTAJ) -DOBRĄ MUZYKĘ, KSIĄŻKĘ,FILM. NO I BĘDZIE ZMUSZONA MACGYVERA:P

do posiadania czegoś takiego w sobie jest mi daleko ;p Ale ciesze, że jakoś pozytywnie wpłynełam na Twój humor ;)

Gość BRAVURKA
I BĘDZIE MUSIAŁA CIĄGLE MNIE PRZYTULAĆ I MOJEGO PSA TEŻ;P

no ja się bardziej z tego cieszę : ) oprócz tego nauczyłem się czegoś : od teraz na mojej liście oczekiwań widnieje także : moja, moja, moja ;D ;)

Pies to pół biedy ;P jak jest "przytulasem" a nie agresywny xD ale szczurów i myszy się boje...;P moge patrzec na ich urocze pyszczki ale za nic na rece nie wezme bo mają nikczemne owijające się ogonki ;P xD tak jak jaszczurki fajne ale tylko popatrzec....;p

Gość BRAVURKA
ZIELONE;P NO TO WIDZISZ JUZ SPELNIASZ JEDNO Z PODANYCH KRYTERII MOJ TYP TO TYLKO POCZATKOWY ZARYS... Z CZASEM GO ROZWINE DO NIEBOTYCZNYCH ROZMIAROW... ;P

zachmurzone dzisiaj niebo heheheh ;p proste i zrozumiałe wymaganie ;p

Gość BRAVURKA
Z TYM NIE BYŁO BY PROBLEMU ,PONIEWAŻ SZCZURA ,KTÓREGO MIAŁEM ZJADŁ PIES;P POWAGA

Mozesz ją rozwijac ;P Jak masz słabosc do zielonych oczu i tak ulegniesz xD bo kobieta bedzie miała haka na Ciebie ;p

niby proste, ale za to chyba bardzo nietuzinkowe, mimo tego, że przekaz w nim zawarty wydaje się być jasny i oczywisty ;)

Gość BRAVURKA
HEH...