Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estyma

Atencja dla ludzi starszych

Polecane posty

Gość estyma

Atencja---względy-szacunek-respekt-poważanie Od dziecka wpaja nam się szacunek dla ludzi starszych . Niestety nie wszyscy dają nam dobry przykład. Na stare lata niektórzy głupieją i fundują rodzinie wielkie zamieszanie -często też i przykre przeżycia a nawet wstyd.Wywracają życie do góry nogamii. Miejmy nadzieję że są to sporadyczne przypadki.Czy mam rację?

Gość sporadyczne przypadki?
sporadyczne przypadki? Nie zgadzam się z tym stwierdzniem.Wokól co rusz słyszy się że matka albo ojciec wyczynia takie rzeczy że az nie przystoi. Na szacunek trzeba sobie zapracować.

Gość a ja bym powiedziała
Ludzi starszych należy szanowac pod warunkiem ze oni szanują nas. Osobiście nie potrafię rozmawiać ze starszą panią bo nie daje dojść do słowa.Zawsze wie najlepiej. Nie lubię takich wszystkowiedzących.

Gość Fajniście gęgasz tylko
nie widzę tego tutaj.Jest to jakby nie było minispołeczeństwo.Okolo 10 % tutejszych kateferian mozna zaliczyć do tych co faktycznie są nimi.

Gość Fajniście gęgasz tylko
a ja bym powiedziała Ludzi starszych należy szanowac pod warunkiem ze oni szanują nas.--przejdż sie po cafe i oczy Ci sie otworzą.

Gość nieładnie
Na szacunek trzeba sobie zasłuzyć. I wiek nie ma tu nic do rzeczy.

Gość pokłonik
nie mam uprzedzeń do ludzi starszych na kafe jest mnóstwo przemadrzałych i idiotów też

Gość estyma
a mnie mimo wszystko zal starszych ludzi często spotyka ich niewdzięczność dzieci

Gość nieładnie
estyma a mnie mimo wszystko zal starszych ludzi często spotyka ich niewdzięczność dzieci A nie uważasz, że każdy ma w życiu to na co sobie zasłużył? A co tak w ogóle masz na myśli pisząc o wdzięczności dzieci wobec starszych ludzi . Dzieci spłacają " dług" zciągnięty u rodziców wobec własnych dzieci.