Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia887uu

co to ma być? pomoże ktoś ?

Polecane posty

Gość misia887uu

słuchajcie moj ex ma inna, rozstalismy sie rok temu ale ciagle utrzymujemy kontakt. Od jakis 6 miesiecy znowu zaczelismy sie spotykac jako kolega i koleżanka tak ustalilismy.. jezdzimy sobie na pizze,kebaby i te sprawy, jezdzimy sobie na zakupy czasem do galerii itp.. czasami tez zdarzy nam sie jechac na sex jak oboje mamy ochote .. ( dodam ze przed rozstaniem bylismy ze soba 8 lat) i moze to to przyzywczajenie nie wiem.. w każdym razie zaczelo mnie to wszytko już denerwowac ze sprawy zachodza miedzy nami juz tak daleko a tam w tle ciagle ta panna co poznal.. on się z nia widzi z raz na 3 tyg ale jest.. ciagle wydzwania i pisze mu smsy, ciagle ma pretensje ze on sie do niej nie odzywa i ja olewa.. bo widzialam w smsach pokazywal mi.. jak mu pisala. i wlasnie kilka dni temu powiedzial mi ze powiedzial jej ze to juz koniec ze z nią nie chce a ona w nocy podobno jakiegos ataku dostala i ja karetka zabrala( oczywiscie to sciema ) ( aha i nie żałujcie się jej dobrze jej tak jesli to prawda bo to ona rozwalila nasz 8 letni związek... pisala do niego, mieszala mu w glowie itp ja te zto rozstanie bardzo przeżyłam a ona robila mi na zlosc odrazu po rozstaniu wstawiajac na neta ich wspolne fotki itp) tak wiec panna juz manipuluje nim strasząc ze sie zabije ale nie o to mi chodzi, mianowicie teraz wyjechalam z rodzicami na 2tyg na wakacje i on caly czas twierdzi ze tamta sie przestala odzywac ze juz się tydzien nie odzywa wiec ok.. a tu nagle wczoraj dzwonie na jego drugi nr a tam zajete bylo .. nagle po 20 min odebral i mowi ze kolega dzwonil jakis piotrek bo chce z nim sie do pracy zabrac to ja mowie aha no w sumei dobra bo juz myslalam ze tamta się odezwala on ze nie.. potem jechal do pracy i gadalismy a ja mowie a ten kolega co mial z toba jechac jedzie? a on zaczol cos sciemniac ze ojej zapomnial go wziasc.. itp no sciemnial poprostu zapomnial ze mi taki kit wczesniej wcisnol czyli sprawa jasna gadal z tamta .. ale czemu sciemnia?? do tego jak juz jechal do pracy dzwonilam na heya ten jego nr bo ma dwa heya i orange to heya byla znowu zajeta wiec zadzwonilam na orange to odebral i mowi ze ten tel z heya w domu zostawil wylaczony a ja mowie ze dziwne bo byl zajety a on juz sie zdenerwowal i sie rozlonczyl.. wiec klamie ciagle klamie tylko po co to wszytko w co on gra??

Gość nie chce mi sie czytac
wszystkiego ale... KONIEC TO KONIEC !!! jakie zakupy, jakie kebaby, JAKI SEX? gratuluje, stalas sie wlasnie "zapchajdziura" :D

stalas sie wlasnie "zapchajdziura" tzw worem na spermę :P

dokladnie tak :) daj sobie spokoj, odrobina szacunku dla siebie!!

Gość jasny piorun
Czy wy pracy nie macie ?

mamy tylko jestesmy doskonale zorganizowani

Gość typ kanapowy
autorko, odpusc... ;) to twoj pierwszy facet... ;) jesli jestes tak piekna, jak inteligentna to na pewno jeszcze kogos znajdziesz ;)

jesli jestes tak piekna, jak inteligentna " to na bank w życiu będziesz tylko dymana :P

no i poszla autorka :D

Gość missulisses
Regres, brzydkie tez sa dymane? od tylu?

Regres, brzydkie tez sa dymane? od tylu?" pod kołdrą w ciemnym pokoju :P

Gość misia887uu
oj przez ten czas to sex moze byl z 4 razy na 6 miesiecy bez przesady tu nie chodzi o zaden sex i wiekszosc razy to ja chcialam bo jestem bardziej na to zgrzana niz on wiec o sex tu nie chodzi.. tu chodzi o cos innego.. ale nie wiem o co.. dla was to tylko ten sex ludzie nie tylko chlopaki maja ochote na sex mysle ze dziewczyny tez w moim przypadku bardziej ja nalegalam niz on..

Gość nie wchodzi sie dwa razy do ..
tej samej wody .Prawda stara jak świat a ty jesteś zwyczajnie durna !

Gość misia887uu
ja nie rozumiem troche tego co wy piszecie a istnieje dla was cos takiego jak miłosc, uczucia, przywiazanie? czy co sie liczy jakies uklady ,, nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki '' czyli trzymanie sie zasad a nie serca nie rozumiem cyzm wy się w życiu kierujecie.. jesli ja go nadal kochama on mnie to czemu mamy nie spedzac ze soba czasu jesli np potrzebuje tego tylko dlatego ze ktos kiedys wymyslil zdanie- nie wchodzi się 2 rayz do tej samej rzeki???????????????