Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasny piorun

PYTANIE do uzytkowników kafeterii. Czy Wy

Polecane posty

Gość jasny piorun

Czy Wy ludzie, pracy nie macie ? Z czego wy żyjecie ? Jakieś ofermy, regresy, złotouste, zawsze_szczere i inne gady..... wtf ? Zycie przegralicie czy jak ?

Gość niewiw
a ja mam wakacje;]

A po co mi praca, to męczące i nudne, tia przegrałem życie, jutro będzie ze trzeci raz ale mnie to nie obchodzi, jakoś leci.

Mam pracę,jestem z niej bardzo zadowolony i dobrze w niej ustawiony więc można powiedziec ze czasami mamy luzy więc poprawiam sobie humor tutejszymi tematami :D To wspaniały zbiór dowcipu ...

Gość graf paundalski
Mięso wcale nie boli gdy czuje się jego ciepło, rozrywając palcami piękne czerwone sploty :(

ja narazie nie pracuje i szczeze mowjac to chetnie bym nie szedl do zadnej pracy ale jestem zmuszany do podjecia jej i tak sie sklada ze po wakaciach prawdopodobnie zaczne pracowac :o

ja mam prace - pracuje w biurze przy komputerze. z kafe korzystam w zasadzie tylko w pracy, to takie oderwanie od pracy i przerwa chwilowa

Ja chwilowo nie pracuję ale niedługo to się zmieni. Nie czuję że przegrałam życie. Mój chłop dobrze zarabia więc mogę powybrzydzać w ofertach pracy i znaleźć coś co naprawdę mnie zainteresuje. Zresztą nie pracuję dopiero kilka miesięcy więc bez przesady.

Gość asd24124324324
zazdroszcze wam takiej pracy :D

Gość jasny piorun
upadliście bardzo nisko. wszyscy,.... Rano wstajecie, dobrze kupy nie zrobicie, a juz komp odpalony i kafeteria... uzaleznienie czy głupota? Oto jest pytanie

Rano wstajecie, dobrze kupy nie zrobicie, a juz komp odpalony i kafeteria... uzaleznienie czy głupota? Oto jest pytanie" wybacz ale wchodząc do pracy o 7.00 rano muszę tego kompa odpalić robię swoje,po ok 40 min mam czas już dla siebie w pracy :D a że mam pewnych ludzi pod sobą to mogę sobie pozwolic na grzebanie w necie

Gość jasny piorun
jestem tu chyba 7 raz w życiu. Jak juz zajrze to przekopie troche tematów i łatwo mozna zauwazyc co nie co w tych bzdurach. Pewne wnioski da się wysnuć.

Gość jasny piorun
Regres - dla nie to nic innego jak oszukiwanie pracodawcy. Gdybym był administratorem sieci w tej twojej pracy, to przycięte miałbyś wszystko, co znalazłbym w logach i uznał za NIEPOTRZEBNE. Jak mozna brać pieniądze za takie obijanie się ? Sumienie cie nie gryzie ?

Jak mozna brać pieniądze za takie obijanie się ? " na jakiej podstawie wnioskujesz że sie obijam i że oszukuję pracodawcę? wyjąsnie ci przed opdowiedzią że moja praca polega na siedzeniu w sieci www :D

Gość jasny piorun
Zaden pracodawca, nie ma czasu na takie pierdoły , mało tego ma mase ważniejszych spraw na głowie niz Kafeteria... wierz mi.

Gdybym był administratorem sieci w tej twojej pracy, to przycięte miałbyś wszystko, co znalazłbym w logach i uznał za NIEPOTRZEBNE." administrator przed chwilą wyszedł własnie z mojego pokoju :D

Gość jasny piorun
@Regres: no tak, pewnie klikasz w reklamy i za to zyjesz.... Looz odpuszczam, zeby nie było ze sie czepiam.

Jasny piorun - pracodawca udaje, że płaci, ja udaję ,że pracuję ;) A tak powaznie, skoro zapewnił mi zajęcie na 5 h a nie na 8 to za 3 kolejne płaci mi za "gotowośc do pracy"...sam tak to nazwał .

"Rano wstajecie, dobrze kupy nie zrobicie, a juz komp odpalony i kafeteria... uzaleznienie czy głupota? Oto jest pytanie" w domu kompa nie odpalam ale prace zaczynam od 7 - w branzy budowlanej to normalka

@Regres: no tak, pewnie klikasz w reklamy i za to zyjesz" uwierz mi że nie To branża techniczna bardziej ale z wiadomych względów nie będę więcej pisał na ten temat ;)