Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość połamany_paznokieć

Co z tym bólem ?

Polecane posty

Gość połamany_paznokieć

Witam :)Od kilku dni boli mnie ząb że nie mogę wytrzymać!! ;/ Opowiem jak to się zaczęło: a więc w niedziele rano przy śniadaniu poczułam zęba, zaczął mi przeszkadzać i wiedziałam że coś się dzieje, jakiś czas temu miałam podobnie (byłam u dentysty ale nic ni wykrył dal leki i wziął pieniądze);( nie myliłam się jeszcze przed 10 zaczął tak bolec...;( żadne leki nie pomagały, brałam Apap, Ibum,Ibalgin,Panadol, jednak ból jak był tak był a nawet się wzmógł :( Nie wytrzymywałam z bólu zamknęłam się w pokoju i płakałam :( dopiero o 19 zrobiłam sobie szałwie i ból zelżał na tyle bym mogła położyć się i spac :) Rano obejrzałam zęba dokładnie i zobaczyłam próchnice!! :O To mnie zaskoczyło, dbam o zęby myję je regularnie nie jem nadmiernie słodyczy, do dentysty chodzę co kilka miesięcy, jestem zapracowana więc nie mam za bardzo czasu i przyznam się że nie byłam na ostatniej umówionej wizycie :/ jednak zawsze miałam zdrowe zęby :( nigdy żadnych próchnic z tego co pamiętam. Teraz też poszłam do dentysty,zrobił mi borowanie usunął próchnicę i wysłał do domu, jednak to dało mi tylko dzień spokoju :( Rano obudziłam się i poczułam ból :( Bolały mnie zęby,głowa i ucho:( to było okropne, chwilę poleżałam ale ból ciągle był ;/ wstałam chwile pochodziłam i nic! :( ból tak jakby od środka rozchodził się na wszystkie zęby, i na całą twarz, a jakby tego było mało zaczął mnie bolec brzuch :( czyli w sumie boli mnie głowa, ucho, zęby, brzuch :( no to pięknie :( O co w tym chodzi, nie wiem co mi jest a nie mam już tej próchnicy:/ do dentysty muszę się umówić :( Mam nadzieje że ten ból minie, nikomu nie życzę tego co ja przeżywam :(TO JEST STRASZNE ;(

To może być jakiś zgorzel albo inne badziewie (jak cię boli też brzuch i ucho). Najlepiej jak najszybciej, ja bym wybuliła nawet prywatnie na twoim miejscu, ból zęba to masakra.