Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka nadzieji

ja chce byc w ciazy!!:(

Polecane posty

Gość iskierka nadzieji

witajcie wszyscy! macie jakis sposob recepte na powodzenie zajscia w ciaze ?:( mam 26 lat staramy sie z mezem od kwietnia i nic :(....

przecież to dopiero 4 cykl. nie nakręcaj się dziewczyno bo to nie pomaga

macie jakis sposob recepte na powodzenie zajscia w ciaze Jeszcze więcej penetracji zakończonej wytryskiem?

Gość skierka nadzieji
wiesz troszke mnie to dołuje bo niektorzy z moich znajomych odrazu za 1 czy 2 razem .... i sa w ciazy ...a my na glowie stajemy zeby sie udalo :(

A inni się starają 10 lat. I co z tego? To tylko statystyka.

Gość iskierka nadzieji
10 lat to chyba bym osiwiała....

Czy żyjesz w stresie? Stresująca praca, problemy rodzinne to chyba ma wpływ na "szansę". Moja koleżanka również długo starała się o dziecko i dopiero gdy przyszła do obecnej pracy gdzie w porównaniu z poprzednią nie ma stresu i poczucia zagrożenia zaszła w ciążę, a niedługo urodzi już drugie :) Oczywiście nie twierdzę że to jakiś pewnik ale kondycja psychiczna wpływa na cały organizm więc nie wykluczone że także na jego "gotowość" do podjęcia zadania jaką jest ciąża.

Gość iskierka nadzieji
Myllygion - nie mam w sumie stresujacej pracy nie przemeczam sie jakos wydaje mi sie ze wszystko jest w normie .. moze za bardzo o tym mysle i sie nastawiam a pozniej sie rozczarowuje :(

moze za bardzo o tym mysle i sie nastawiam a pozniej sie rozczarowuje Coś w tym jest. Nie popędzaj więc natury, daj się zaskoczyć :)

Gość iskierka nadzieji
wiem :) ze tak powinnam myslec i takie miec nastawienie ale smutno mi jak co chwile slysze ze ktoras z moich kolezanek jest w ciazy i to im przychodzi tak od pomyslenia "chce byc" i są ... ehh jedni maja z gorki a drudzy pod gorke :(