Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewdfwefwfwefwefefe

wredna ciotka

Polecane posty

Gość dewdfwefwfwefwefefe

mam 17 lat. moja mama wyjechała na 2 miesiące więc zostałam,, pod opieka" jej siostry ( nie wiem co po bo już jestem prawie dorosła ,ale matka ma fobie na punkcie żebym nie wracała nad ranem do domu , nie ćpała itd ale i tak zwykle robie co chce heheh) I ta jej młodsza siostra czyli moja ciotka jest wredna bo jest zawistna . byłam z nimi m\na wakacjach tzn z ciotką ,wujkiem i moja kuzynką i włosi zawsze komplementowli mnie ,a nie ta ciotkę aż jej gały wychodziły z zazdrości i stwierdziła ,że ona mnie nauczy jak mam sie ubierac i mojej matce też cos powie bo jako ,,lampucera" absolutnie jej nie przypominam- daleko w zyiu nie zajde i nie jestem kobieta jeszcze żeby sie podobać facetom bo powinnam sie skupić na rzeczach bardziej ważnych w życiu i takie tam teraz mi zabrała kosmetyki , zabroniła się opalaćitd czy ona jest normalna? matka łatwo ulega jej wpływom to mnie martwi.. co mam robić? :( próbuje oczywiscie robić i tak po swojemu ,ale ona mi utrudnia

Gość dewdfwefwfwefwefefe
w ogóle jak jest już stara i brzydka ( ma 35 lat ,ale jest zaniedbana jak cholera, cellulit ,rozstepy its było to widać na plaży plus zmarszczki_ to niech nie zazdrości młodym dziewczynom bo to nie dziwne ,że faceci bardziej na młode ciała lecą

Gość tak Was zapytam
nic z tym nie zrobisz i nie przegadasz. ona i tak wie swoje.

Gość gość
Niektóre takie sa , wredoty podstarzale