Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diewuszki poradzcie mi

Laski napiszcie mi czy tab. anty to naprawdę takie świństwo? chce zaczac brac

Polecane posty

ale kocham sie zadko z facetem. nie mamy doi tego mozliwosci. daje komfort psychiczny? mimo ze mam 23 lata strasznie boje sie byc mama... oczywiscie tab plus guma na poczatek warto dla powiedzmy razu na tydzien?

dodam ze nie odczuwam przyjemnosci z seksu bo boje sie ze gumk peknie :( co chwile kaze mu sprawdzac czy wszystko jest ok

?

Gość Inna PM
Jeśli ma ci to dać komfort psychiczny to choćby po to warto. Brałam 2.5 roku i nie żałuje. Teraz chcemy mieć dziecka ale na pewno wrócę później do tabletek.

Gość o szyby dzeszcz dzwoni
to kiepsko...kochac sie i nie martwic o niechciana ciaze- tak powinno byc, tabletki to super sprawa...nie wiem czy kwestia organizmu ale nigdy nic mi po nich nie było, zadnych skutków ubocznych..biore choc kocham sie jeszcze rzadziej niz Ty..ale to reguluje okres i w ogole super sprawa

gumki, czasem plus globulki. nie mowiac juz o tym ze tylko w dni nieplodne ;/ nawet seks mnie nie kreci bo caly czas czuje nerwy

Gość Vetka z daleka
Idź pogadaj z lekarzem. Nie takie znowu złe te tablety. Wiadomo każdy jest inny ale chyba warto spróbować? Nie dowiesz sie jak na ciebie działają dopóki nie sprobujesz. Teraz robią rożne cuda wiec na pewno coś ci lekarz dobierze.

Gość tylko mi tez zalezy na tym
zeby tanio bylo ;/

Gość Misiolka.............
droga autorko, powiem Ci że podziwiam Twojego partnera... jeśli nie odczuwasz przyjemności z seksu, karzesz mu sprawdzać czy gumka nie pękła itp. to chyba nie dorosłaś do seksu:( branie tabletek, używanie gumek, kremów, globułek i nie wiem czego jeszcze sprawy nie załatwi... udaj się do lekarza i poproś żeby cię porzadnie uświadomił... ja powiem tylko tyle że już po zażyciu pierwszej tabletki jesteś zabezpieczona... zacznij się wkońu cieszyć seksem a i ty i twój partner bedziecie szcześliwśi :D

Gość ok ale ja jeszcze ich nie bior
e ;/ wlasnie zastanawiam sie nad zaczeciem bo to sie robi chore. co pare minut mowie aby zobaczyl czy wszystlko ok. on patrzy ze ok... i moze dalej :(