Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

StatuaBezWolności

Byłoby Wam przykro gdyby

Polecane posty

moze troche tak, ale tez nie widze powodu dla ktorego mialby nie jechac

Gość dObRa SioSTRa
mnie by nie bylo przykro bo: ja bym nie byla z takim chlopasem. moj nigdzie nie jeździ i nie ma kolegow dzieki bogu

Gość
nie byloby jesli bylabym w pracy czy gdzies to ok niech sobie jedzie jesli to jego koledzy a nie wspolni znajomi to tez niech jedzie, po co mam im przeszkadzac gorzej jakby to byli nasi wspolni znajomi a ja bym mogla tylko nie zostala zaproszona :/ mi tez czasem zdarza sie u kolezanek czy kolegow nocowac i co? swiat sie nie zawali

Gość umpa lumpa
moj jedzie w piatek na caly weekend na wieczor kawalerski. Ciesze sie, ze bedzie mial troche rozrywki, bo ma same stresy w pracy. Pozwol mu na meskie wypady, a sama sobie cos zorganizuj. W moim przypadku bedzie to pranie, opalanie i filmy. :)

Gość nie wiem ile mój kosztował
dobra siostra - niezła jestes - nawiasem, nie boisz się, że kiedyś będzie chciał się "urwać z łańcucha " ? Im bardziej czegoś komuś się zabrania, tym bardziej jego to kusi - zasada dotyczy wszystkich generalnie :)

nie,nie byloby mi przykro czesto tak wyjezdza ale zawszepotem wynagradza;) byl nawet miesiac na urlopie z kolegami