Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edyta kc

Spóżnia mi się okres i słyszałam o polopirynie!

Polecane posty

Słyszałem żeby wziąć 2 polopiryny i wykompać się w gorącej wodzie! Ale mam do was pytania bo wezme te polopiryny to mam iść odrazu do wody czy dopiero wieczorem podajcie mi ile czasu ma minąć od wzięcia polopiryny? Jaka ma być ta polopiryna , bo są przecież różne! czy mi to nie zaszkodzi?

Gość dobrze ci radzę
lepiej na trzy zdrowaśki do pieca...

Gość wymoczenie nog w goracej
wodzie pomaga przyspieszyc mi sie zawsze sprawdza no i zrob test czy przypadkiem nie jestes w ciazy!

Gość miska z goraca woda
i wloz nogi to sposob"babciny" mozesz tez chlapnac ze dwa kielichy czerwonego wina do tego,z polopieryna nie slyszalam ale lepiej moze nie zrec lekow,a test robilas?

Gość miska z goraca woda
tylko ta woda to ma byc goraca,oczywiscie nie tak zebys sobie stopy sparzyla,tak zebys mogla wlozyc i trzymaj z 15 min

Gość miska z goraca woda
no to sponia ci sie bo ci sie reguluje ta miesiaczka nie panikuj tylko czekaj na okres,w tym wieku moze byc nawet tak ze dostaniesz okres za kilka miesiecy u mnie tak bylo na poczatku,i nie zryj lekow!!!

MOJA KOLEŻANKA KTÓRA MA 12 WZIEŁA LEKI I JEJ POMOGŁO TYLKO ONA NIE MOŻE MI POWIEDZIEĆ CO ILE BO ONA JEST W NIEMCZECH I NIE MA SKYPE ANI NASZEJ KLASY GG TAK SAMO TYLKO TWITERA A JA JEJ NIE MOGE ZNALĘŚĆ POMUSZCIE MI BOLĄ MNIE JUŻ PIERSI I PLECY CAŁE 3 TYGODNIE I NIC NIE MA!

Gość pogielo cie?
skad wy takie glupoty czytacie???? :o

Gość 10010..
W tym wieku możesz nawet okresu nie mieć kilka miesięcy ,to normalne. Nie szalej!!!!!!!!!!

Gość dopóki nie trafiłam
polopiryna rozrzedza krew a gorąca kąpiel rozszerza naczynia krwionośne. Uważaj żebyś potem przez takie akcje krwotoku nie dostała.

Wam się wydaje że to nic a ja tu poprostu zdycham tak mnie cycki bolą że masakra już nie powiem o plecach znajdzcie dla mnie sposub by dostać okresu bo już trzy ygodnie nie mam

Gość ja w Twoim wieku
mialam tak samo a moze gorzej. Nie stosowalam zadnych przyspieszaczy, wyregulowalo sie po kilku latach i jest ok. A moze jestes oslabiona i organizm sie w ten sposob broni