Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamponowo

mam pytanie odnośnie tamponów

Polecane posty

Gość tamponowo

dlaczego one nie przeciekają skoro tam wchodzą większe "rzeczy" więc można zmieścić więcej niż taki tampon?

Gość nie kłamię
ja tam trzymam pieniadze

JA BYM UWĄŻAŁA Z TYM CO MÓWISZ BO WŁAŚNIE DOBRZE ŻE ONE SĄ TAKIE MAŁE O MUSISZ MIEĆ TROCHE WYGODY PRZECIEŻ ALE MOJE KOLEŻANKA ŹLE TAMPONA WŁOŻYŁA xD BYŁO JEJ NIEWYGODNIE I NIE MOGŁA GO WYCIĄGNĄC

Gość tamponowo
bardzo dziękuję za wypowiedź, wiele wniosła do mojego pytania

Gość tamponowo
prawidłowo włożony tampon jest niewyczuwalny?

Gość no chyba wydaje mi się że
dlatego że pochwa się rozciąga przy wkładaniu, rozciąga się w zależności jakiej wielkości jest wkładany przedmiot

Gość tamponowo
właśnie jestem ciekawa jak się to czuje, a może się nie czuje wcale, chyba tak powinno być

Gość trtrtrtrtrrtrtrtrt
Tak,ja na noc wsuwam dwa tampny ale dbam zeby to zmienic!2-4godz i zmian chyba ze sen gleboki,zmieniaj czesto,jak czesto mozesz to NIC ci nie bedzie :)

Gość tamponowo
spróbuję dzisiaj, mam nadzieję, że się uda :)

Gość trtrtrtrtrrtrtrtrt
komu niewygodne-takiej której tylko pies wp..al na sile,normalnej nie przeszkadza,jest wygodnie,jak sie wsadza TRZEBA sie rozluznic jak przy wizycie u ginekolozki lub ;o) i wtedy wsuwac powoli azcz stanowczo,no!i najpierw do przodu poznej lekko do gory,ufff.juz,ok?

Gość trtrtrtrtrrtrtrtrt
JA BYM UWĄŻAŁA Z TYM CO MÓWISZ BO WŁAŚNIE DOBRZE ŻE ONE SĄ TAKIE MAŁE O MUSISZ MIEĆ TROCHE WYGODY PRZECIEŻ ALE MOJE KOLEŻANKA ŹLE TAMPONA WŁOŻYŁA xD BYŁO JEJ NIEWYGODNIE I NIE MOGŁA GO WYCIĄGNĄC [ale pierdolisz,ja tak kilka razy wsadzułam i wyjelam bo sie spieszyłam,stad wsadziłam byle jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ale tak wygląda zycie właśnie
tampon się bardzo powieksza w miarę wchłaniania krwi i plynów. Taki najmniejszy mini o średnicy mniej niż 1cm jak go wyciągam jest 3 razy grubszy. Samego tampona nie czuc, raczej tylko ten sznureczek. Jeśli jesteś dziewicą, nie polecam używania tamponow, chyba że takie z aplikatorem, ale to drogie bardzo i ma sens tylko w szczególnych wypadkach.

Gość Frutella ;)
tampony sa takze dla dziewic!! przy wkladaniu maja maja objetosc jak jeden palec wiec nie przebije sie blony dziewiczej a gdy jest nasaczony owszem jest wiekszy tzn grubszy ale napewno nie wielkosci meskiego czlonka! ja uzywalam bez aplikatora od samego poczatku i nie mialam z tym zadnych problemow, a tampona nie czuc wogole gdy sie prawidlowo zaaplikuje a to wcale nie jest takie trudne...

Gość trtrtrtrtrrtrtrtrt
pewnie,trzeba tak: odprezyc sie oprzec jedna noge na krzesle, luzik i wsunac,powoli,stanowczo jednak.bez histerii haha ja juz potrafie na noc,2sztuki przed spaniem ale:jak jestem spieta to gowno!nawet 1 nie wepchne( ja zaluje,ze nie zadbalam o to,zeby tampony stosowac od razu bo sie balam a teraz widze ze to bylo duuurneeeeyhhh

Gość Frutella ;)
dlaczego durne? moim zdaniem to dobrze ja np zaczynalam od podpasek, a dobrze z tego wzgledu ze niektore dolegliwosci uniemozliwiaja uzywanie tamponow, ja np mialam infekcje pochwy bardzo trudna do wyleczenia i ginekolog powiedzial ze dopoki nie wylecze mam nie uzywac tamponow wogole.. a jesli bym od poczatku przyzwyczaila sie tylko do tamponow to podpaski bym nie uzyla nigdy! bo to wiadomo jest duza roznica bo tampony sa wygodniejsze etc..