Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia kocha misia

czy to naciąganie na dziecko

Polecane posty

Gość kicia kocha misia

Mój facet możliwe że nie może mieć dzieci (chociaż to nie przesądzone) a ja wręcz przeciwnie jesteśmy ze sobą od 3 lat. Bardzo boje się przyszłości bez dziecka nie wyobrażam sobie żeby w moim życiu nie było tego szczęścia. Mino że mój facet przypuszcza że może być niepłodny każe mi się zabezpieczać, liczy moje cykle, bo mimo wszystko nie chce narazie dziecka, jego priorytetem jest zbudowanie domu. Ja z kolei bardzo chcę mieć dzidzie. Oboje mamy dobrą prace ja jak i on mamy dobrych rodziców, moi rodzice mają spory dom (spokojnie się pomieścimy, a wnusia kochaliby bardzo i pomogli w wychowaniu) ja mam 23 lata mój narzeczony 25. Ostatnio nie biorę tabletek bo poprostu mi nie odpowiadały i od jakiś 3 mcy kochamy się praktycznie bez zabezpieczenia. Ostatnio powiedział mi że jeżeli zajdę w ciąże to się będzie cieszył mimo że wolałby nie teraz, kiedy 4 dni spóźnił mi się okres bardzo się cieszyłam,ale niestety dostałam,(mój facet też nie był zdenerwowany ani smutny) w tym mcu oszukałam go że mam niepłodne i skończył we mnie czy jestem mega wredna że mimo jego woli chcę dziecka. Poprostu wolę żeby pojawiło się teraz w naszym życiu niż nigdy. Teraz mam zamiar powiedzieć mu że znów biorę tabletki a oczywiście znów to będzie kłamstwo. Co myślicie

Gość jesteś idiotką i to na dodatek
załosna dziecko powinno byc decyzją obu a tak robisz to za jego plecami chcesz by twoje dziecko poczeło sie w kłamstwie? po co ci to/:O bo chcesz miec dzidzie:O dorośnij. facet 25l to sam jeszcze dziecko. uszanuj to ze on nie chce.