Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka_fajka

Mam zagrychę, co robić? On chce tylko seksu ??!!??

Polecane posty

Gość majka_fajka

Cześć dziewczyny i kobiety! Jestem samotną mamą, mam córeczkę i dość poukładane życie. Mój eks wyjechał za granicę, ale alimenty płaci i widuje sie z dzieckiem ,kiedy jest w kraju. Mam dobrą pracę, rodzina też pomaga, w sumie już pogodzilam sie z faktem, ze tak będzie wyglądać moje życie. Nie szukałam mężczyzny, bo mam dość zajęć (chodze na fitness, na basen, na kawę z przyjaciółkami), ale przypadek sprawil że wdałam sie w rozmowę z pewnym panem. I tak od slowa do slowa, zaproponował kawę, miło sie rozmawiało. Wczoraj zgodzilam sie pójśc z nim na wieczorne spotkanie. Podoba mi się i nawet przyznam , ze sama o tym pomyslałam, że fajnie byłoby znowu pójść z kimś do łóżka. Ale on mnie zaskoczył i zaczął taki temat, że interesuje go znajomość dla seksu. Przyznal , ze nie szuka związku, po prostu mu sie spodobałam i uważa, że milo by bylo gdybyśmy dali sobie szansę na ekscytujące chwile bez zobowiązań. Nie wiem, co myśleć. Co sądzicie o takiej propozycji, bo ja dotąd byłam tylko w stałych związkach i chociaż mam ochotę na seks z nim, to sama nie wiem. Szukam porady albo opinii od doświadczonych w takiej sytuacji osób. majka

Gość nie kłamię
normalna , ludzka sprawa, w czym problem jak masz ochotę

Gość majka_fajka
Normalna sprawa oczywiscie, nie mam problemu że to seks bez ślubu czy takich tam ;) po prostu chcialabym wiedzieć czy jest sens iść na taki układ , gdzie on od razu zaklada że to nic więcej nie będzie. bo ja tak nie pomyslałam w ogole, czy to ma być tylko seks czy coś więcej. uważam ze mozna sie poznać i zobaczyć dopiero potem, czy coś z tego będzie czy nie. trochę mnie zaskoczyło że on od razu tak zakłada. Nie wiem jak sie z tym czuć. Z jednej strony, to chyba dobrze ze jest szczery, a z drugiej to sama nie wiem... dzięki za odpowiedź :-)