Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia91

Przesunięcie miesiączki - anty

Polecane posty

hej 26 jedę nad , i akurat wypada mi @ w ten piątek rozpoczynam siedmio- dniową przerwę w braniuanty i chcę po prostu rozpocząć nowe opakowanie by nie mieć @nigdy tego jeszcze nie robiłam i mam małe obawy co do tego jak się będę czuć? Bedzie mnie coś boleć? Plamić itd.? I jaki bedzie potem kolejny okres, obfity czy może bolesny ? To takie moje schzy

Gość dopóki nie trafiłam
a tego to ci nikt nie powie, bo każdy organizm reaguje inaczej. Rózne przypadki się zdarzały. Po braniu bez przerwy anty np. ktoś miał że prawie cały cykl krwawił. A inne osoby nie mają problemów żadnych. Ciężko powiedzieć.

Gość noiuywwwwwwwwwwwwwwwww
hej 26 jedę nad , i akurat wypada mi @ w ten piątek rozpoczynam siedmio- dniową przerwę w braniuanty i chcę po prostu rozpocząć nowe opakowanie by nie mieć @nigdy tego jeszcze nie robiłam i mam małe obawy co do tego jak się będę czuć? Bedzie mnie coś boleć? Plamić itd.? I jaki bedzie potem kolejny okres, obfity czy może bolesny ? To takie moje schzy Są w życiu chwile, które w pamięci zostają, i choć czas przemija, one nie przemijają, Są też osoby, a ty inaczej tego ni e moglas napisac:O:O:O

Gość dla pewności możesz
jeśli chcesz z doświadczenia to musisz zrobić doświadczenie na sobie -tylko wówczas się dowiesz jak na ciebie to wpłynie. :O

spoko spoko. Ale chętnie poczytam jak to było u innych. Zawsze tak lepiej na duchy jak się kogoś wysłucha ;)