Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rastaaamankjaaaa

Czy mój chłopak moze spać w moim akademiku przez 2 dni ?

Polecane posty

od pazdziernika bede studiować i jestem ciekawa czy może u mnie zostać tzn spać przez 2 albo 3 dni, czy to bedzie jakiś problem nawet jak 2 lokatorka się zgodzi ?

Gość ja nie udaję, że nie znam
jak zapłaci to raczej może

A przepraszam o jaki problem pytasz ? Spanie na waleta ? Że sąsiadka z pokoju będzie was podsłuchiwać jak będziesz się seksić ? Że zajdziesz w ciążę ? Że to może "źle wygląda" ? Że się rodzice dowiedzą ... Co Cię martwi ?

Gość Jak nie zabiorą dokumentów na
wejściu to za darmo, jak zosstawi to zaplaci, u mnie bywa 13-16zł w zależności od uczelni... Chociaż oficjalnie oczywiście nie można :-P

Gość u mnie można
ale za nocleg się płaci :) i raczej nie można przesiadywać 2 czy 3 dni :D- to nie hotel ;)

Gość ........kropka....
a po co płacić, do 22 odwiedzać może Ciebie kto chce, czasem za okazaniem dowodu os. , chłopak wejdzie do akademika po południu i zostanie w nim do następnego dnia nie wychodząc z niego, przecież nikt nie będzie kontrolował twojego pokoju nocą :) Gorzej może być jeśli toaleta jest wspólna i jest na korytarzu, wiesz kamery i te sprawy. Bądź też przekup portiera daj mu na flachę, albo parę piwek i po sprawie