Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHYba CHORA PSYCHICZNIE!

CZY DLA WAS SEKS JEST PRZYJEMNY? JA NIE MOGE SIE WYLUZOWAC, PRZEJMUJE SIE CIAZA

Polecane posty

co chwile kaze mu sprawdzac prezerwatywe, w dni plodne nie ma mowy... seks nie sprawia mi przyjemnosci (PRZEZ ZAMARTWIANIE SIE?) ;(

Gość hej hej hej:)
twój problem:O

Gość ja nie mam z tym problemu
gdyz staramy sie dluzszy czaso dziecko:D i nie musze sie martwic za bezpieczeniami

wiem ze moj, nie pisze ze nie - pytam!

Gość zgaga20
to chyba widac ewidentnie ze nie czerpiesz przyjemnosci ze zblizenia, bo myslisz non stop o tym aby nie wpasc. moze nie jestes jeszcze gotowa. a 100% pewnosci nigdy sie nie ma

nie jestes psychicznie chora tylko niedojrzała jeszcze do seksu, ja stosuje tabletki, ale zdaje sobie sprawe, że jest jakiś tam % szans że wpadne i bede musiała ponieść tego konsekwencję ale generalnie ufam, że tabletki to dobre zabezpieczenie bo zanim zaczełam je brac to dużo rozmawiałam z lekarzem, czytałam ulotkę i info w necie, wiem jak działają i wiem, że są jedną z najlepszych dostępnych metod anty i sie nie martwie, stosuje je 3 lata wpadka sie nie zdarzyła po co w ogole w takim razie uprawiasz seks skoro w ogole nie jest to dla ciebie przyjemne i tylko mędzisz facetowi żeby sprawdzał gumkę?

Gość parzybroda
seks to nie tylko penetracja; jeśli masz problemy z wyluzowaniem się i obawiasz się ciąży, popróbujcie w łóżku czegoś innego. Boże, ludzie, gdzie wasza fantazja?

mam 23 lata on 25 i wiem ze jakbym w ogole nie chciala to pewnie by mnie zostawoil bo sama wiem ze to nie normalne jest! zdaje sobie z tego sprawe ze powinno byc inaczej :( :( widze ze jego to wkurza ale robi wszystko zebym czula sie bezpieczna. mimo to boje sie. moze jakbym zaczela brac tabletki... no moze tab. plus gumki :(

jesli chodzi o pieszczoty to ok. ale moj chce sie kochac raz na jakis czas ;/ i tu sie zaczyna problem

Gość parzybroda
a dlaczego piszesz o tym tutaj, zamiast siąść z chłopem i porozmawiać? Nie jest gówniarzem, kwestia antykoncepcji to nie tylko twoja sprawa, także jego, twój brak satysfakcji seksualnej to też nie tylko twój problem, także jego! No chyba, że traktuje cie jak worek na spermę, ale w takim wypadku to w ogóle nie ma o czym gadać.

nie. nie o to chodzi. ja mam ochote na seks. ale jak dochodzi do tego ze zaklada gumke to juz widze ze moze peknac i jest panika. wiele razy konczylo se na tym ze po zalozeniu zdejmowal ja bo nie mialam juz na nic ochoty... moze to kwestia tego ze kiedys poszla w eieku 16 lat

Nie staram się o dziecko, a mimo to nie martwię się tym, że zajdę w ciążę, bo jestem DOROSŁA. :classic_cool:

Gość parzybroda
no to jeśli nie ufasz prezerwatywom, zmieńcie metodę. Bo się wykończysz psychicznie, nie można się tak stresować seksem, to niezdrowe ;)

ja moze dososla nie jestem bo to dopiero 23- 24 lata mam, a na bycie mama to napewno gotowa nie jestem. nie mam pracy, studiuje, chlopak tak samo ale ma prace i nie mamy jak w razie w wychowac dziecka, za co

Gość chichot losuuu
d o seksu trzeba dorosnąc!!!:O

jezu przestancie z ta dorosloscia, ja mam 24 lata wiem co robie.

Gość chichot losuuu
psychicznie bardzije niz fizycznie:Pjesli juz!

Ja mam 26 lat, seks zaczęłam uprawiać w wieku lat 20 i nigdy tak nie schizowałam. Nawet wtedy kiedy oboje byliśmy studentami i nie pracowaliśmy. Proponuję, żebyś się wstrzymała z seksem do czasu kiedy nie będziecie mieli domu, dwóch samochodów i dobrze płatnej pracy z umową na czas nieokreślony, bo ŻADNA metoda antykoncepcyjna nie daje 100% zabezpieczenia.

nie o taki rady mi chodzi :D

Miałam dokładnie tak samo ;p haha i skąd ja znam "sprawdz czy wszystko ok" noo ale fakt faktem miałam chyba 18 lat. alew od kiedy zaczełam brać tab jest ok :) także na te nerwy polecam

rozwalił mnie ten tekst, że facet by cie zostawił jakbyś w ogole nie chciała z nim seksu uprawiać...a teraz jest przepraszam dobrze? to że ty nie masz żadnej radości ani satysfakcji z seksu to jest ok tak, i tak może być byleby tylko on sie zaspokajał? git. mi też poszła gumka, jak miałam 17 lat, i jakoś teraz nie schizuje, wiec problem tkwi w tobie i tyle

Gość do autorkii
hmm...może byś zaczęła stosować testy owulacyjne albo monitory cyklu? będziesz wiedziała DOKŁADNIE kiedy masz dni płodne. parę dni po owulacji nie ma mowy o tym żebyś zaszła w ciążę. Sama tak się "schizowałam" ale to było z 6 lat temu....ja dla pewności np używam Testera Afrodyta

Gość chyba chora psychicznie
moniak nie bardzo mnie rozumiesz ;/ wlasnie pisze ze nie jest ok! ale my mamy po 24 , on 26 lat jak facet w tym wieku wytrzyma seks raz na miesiac bo wtedy sie nie boje? mysl realiztycznie