Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaa.....

praca w prywatnym przedszkolu?

Polecane posty

Gość Agiga
Pracuję w prywatnym przedszkolu we Wrocławiu i zarabiam 2200zł netto miesięcznie jako nauczyciel przedszkola,pracuję 8 godz. dziennie,atmosfera sympatyczna,pozdrawiam wszystkie nauczycielki przedszkola!:)

Gość gość
Ja w samorządowym pod Krakowem. Nauczyciel stażysta. 1900 na rękę. Atmosfera taka sobie, dyr ja tworzy. Ale nie narzekam bo wiem jak jest w prywatnych i zawsze się bałam ze tam skończę. Nie zrozumcie mnie źle, nikogo nie chce obrazić. Ale 8 a 5 h dziennie to jest roznica

Gość gość
Praca w państwowym przedszkolu - 1900 zł netto - atmosfera fatalna, i to nie jest 5 godz. bo rady, szkolenia, spotkania i inne d**erele. Szczerze..zastanawiam sie nad zmianą nawet do prywatnego, ale nie wiem czy trafie z deszczu pod rynnę :/.

Gość gość
a w jakim mieście? w mojej miescinie, gdzie jest 40-pare panstwowych przedszkoli - nie ma szans na prace bez znajomsosci w panstwowce,a w prywatnych z koeli nie szans na umowe o prace...

Gość gość
1900 netto za 5h? ja za 8 h dostaję coś ok 1300, i to nie jest tylko 8h..atmosfera fatalna to mało powiedziane...więc za nic nie polecam zamiany z publicznego na prywatne, to jak samobójstwo :P

Gość gość
Przepraszam jeśli kogoś urażę. ale muszę to napisać. Pracuję w prywatnym przedszkolu od kilku lat. Nie mam znajomości, więc nie mogę dostać pracy w publicznym. Szlag mnie trafia gdy czytam komentarze nauczycieli z KN, jak to im ciężko i jak mało zarabiają. My z prywatnych też ciężko pracujemy, tylko za połowe mniejsze pieniądze i 40 h tygodniowo.....

Gość julka89000546
pracuje w panstwowym przedszkolu i jest coraz gorzej, atmosfera fatalna, stosy papierow, brak drukarek, musze drukowac w domu materialy, co chila szkolenia, ktore nic nie wnosza, zmieniam prace bo nie ma sensu sie meczyc, juz wole isc na kase i miec glowe wolna od mysli o pracy w domu

Gość gość
moja znajoma pracuje, a ja poznałam fajną kadrę w tym przedszkolu www.wielkaprzygoda.com - musze przyznac, ze trafia się czasami bardo fajny personel :)

Gość gość
Praca w prywatnym przedszkolu = wyzyskiwanie ludzi i wyciskanie jak cytrynki, szczególnie młode osoby które robią staż. zlecanie dodatkowych obowiązków bez podwyższania pensji, śmieszne pieniądze. Trafiłam na taką Dyrektorke że szkoda gadać, zamiast odpocząć w domu po pracy muszę ciągle coś robić, poza przygotowywaniem się do zajęć zleca mase innych spraw. Nie liczy się z ludzmi, mam nadzieje że los sprawiedliwie ją kiedyś potraktuje. Mam zamiłowanie do pracy z dziećmi, to moja pasja,, a szanowna dyrekcja zniechęca mnie do działania.

Gość gość
Ja uwielbiam prace z dziećmi. Wiele lat przepracowałam w przedszkolu, a tera zdecydowałam się na otworzenie swojego. Wiecie może gdzie zamówić wyposażenie? Meble zamawiam z www.refas.pl.

Gość milka234
Ja pracuje w prywatnym na rękę 1695 zł praca po 8 godzin czasami zaczynam pracę o 6 rano i kończę o 18.30 a wypłata taka sama. Prawie 7 lat doświadczenia w zawodzie i praca z 19 maluchów sama na grupie pamersy nosi 15 osób wszystko na mojej głowie brak słów

Ciekawa jestem zarobków teraz i ogólnej waszej satysfakcji z pracy (czyt. atmosfera, robota papierkowa i współpraca z rodzicami). ja jak pracowałam w prywatnym w 2015 r. to mialam 2 tyś netto a jak z ciekawości zaczęłąm pracę w państwowym rok później to to było ok. 1650 netto. Miałąm wtedy licencjat , więc to jest ważne. jest tu ktoś jeszcze kto poszukuje pracy i ma za sobą już jakieś doświadczenia?? :)

Gość gość
Ja pracuje w prywatnym przedszkolu zarabiam 1600 zł netto. Dzieci żłobkowe plus dzieci z orzeczeniami których nie chcą przyjmować do państwowych przedszkoli. Jedna osoba w grupie bez żadnej pomocy... Dramat. I nie chce nikogo obrażać ale osoby które pracują w przedszkolach państwowych naprawę nie mają na co narzekać. 5 godzin dziennie pomoc nauczyciela zatrudniona do grupy i nie ma w grupie kilku dzieci ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi. U nas też często musimy zostawać po godzinach z różnych względów, zebrań i nikt za to nie płaci dodatkowo. Fakt może jest trochę mniej papierologi ale pracować trzeba za 2 osoby...

Gość gość
Praca w prywatnym przedszkolu, zarobki 2200 , 6 godz. Wszystkie materiały zapewnione,szkolenia sponsorowane, dopłata do studiów. Wszystko zależy od zespołu, u nas najlepszy a właściciel jest partnerem.